KARLEUŠA NEĆE DA NASTUPA NA ISTOM MESTU ZA DOČEK NOVE GODINE: Ne mogu da pevam kad majke nema tu
Foto: Damir Dervišagić

Bol

KARLEUŠA NEĆE DA NASTUPA NA ISTOM MESTU ZA DOČEK NOVE GODINE: Ne mogu da pevam kad majke nema tu

Stars -

Patnja: Karleuša je odbila da održi koncert u hotelu u kom je prošle godine radno dočekala 2019. zbog toga što je tada slavila s Divnom, koja je dva meseca kasnije preminula

Jelena Karleuša će i ovu Novu godinu provesti radno u Beogradu, ali ne na mestu gde je dočekala 2019.

Kako saznajemo, pevačica je dobila nekoliko primamljivih ponuda, a među njima je bila i ona da za pozamašan honorar peva u hotelu gde je imala koncert za prethodni doček.

Emotivni razlog

Međutim, JK je tu ponudu odbila uz obrazloženje da emotivno ne može da podnese da peva na mestu gde je poslednju Novu godinu dočekala s majkom Divnom Karleušom, koja je preminula samo dva meseca kasnije, 3. marta.

Ovu, kako JK kaže, za nju najtežu godinu, dočekala je radno, ali u porodičnom okruženju. U hotelu su bili i njen muž Duško Tošić, ćerke Atina i Nika, majka Divna, tetka Danijela, kao i svekrva, ali i Duškova sestra.

- To je Jeleni bila najlepša Nova godina. Iako je radila, svi su bili zajedno, srećni i veseli. Niko nije moga da pretpostavi da će to biti njihovo poslednje slavlje s Divnom, koja ih je zbog bolesti dva meseca posle toga napustila. Jelena se trudi da u javnosti ne pokazuje koliko pati za majkom. Ona i dalje teško podnosi to što je izgubila Divnu. Koliko pati, najbolje dokazuje to što nije prihvatila odličnu finansijsku ponudu koju je dobila da peva upravo u hotelu gde je nastupila prošle godine. Organizatorima se zahvalila i rekla da ne može emotivno to da podnese. Sve bi je podsećalo na majku i pitanje je da li bi uspela da iznese nastup kako samo ona ume - priča naš izvor blizak pevačici.

foto: Damir Dervišagić

Porodica na okupu

On kaže da je JK ugovorila nastup u drugom beogradskom hotelu, nije želela da ide dalje od kuće, jer želi da i sada njena porodica bude tu, pre svega ćerke.

- Atina i Nika su oduševljene kako njihova mama pravi atmosferu i izrazile su želju da ponovo budu svi zajedno za doček Nove godine. Zasad je plan da svi budu zajedno. Nisam siguran za svekrvu i Duškovu sestru, ali Duško i tetka Danijela će sigurno biti s JK i decom. Za Jelenu je ovo bila izuzetno teška godina i jedva čeka da se završi - završava naš izvor.

U Beogradu

SPREMA SPEKTAKL

Jelena Karleuša će i za Novu godinu i za reprizu nastupiti u Beogradu. Za ovaj događaj ona sprema spektakl.

- Kao što je i poznato, JK ništa ne prepušta slučaju. Koreografija i repertoar su spremni. Kostim za doček, ali i reprizu, stiže iz inostranstva i Jelena će stajlingom iznenaditi sve - kaže naš izvor.

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track