PEVAČICIN BIVŠI SARADNIK IZNEO OPTUŽBE: Severinini stilisti su ukrali moj rad!
Foto: Beta/Hina/Damir Senčar

Plagijat

PEVAČICIN BIVŠI SARADNIK IZNEO OPTUŽBE: Severinini stilisti su ukrali moj rad!

Stars -

Bi­v­ši sti­li­sta Se­ve­ri­ne Ko­jić Pe­tar Tr­bo­vić op­tu­žio je pe­va­či­cu i nje­ne no­ve sa­ra­d­ni­ke za pla­gi­jat! Di­za­j­ner je re­kao da su nje­ni no­vi di­za­j­ne­ri Pe­ter Mo­vrin i Me­tod Čre­šnar ukra­li nje­go­ve ide­je za kos­ti­me, a u pri­log to­me obja­vio je svo­je ski­ce, ko­je su sko­ro iste kao mo­de­li ko­je je Se­ve no­si­la na ko­n­ce­r­tu u su­bo­tu uve­če u Spli­tu.

Se­ve­ri­ni­na tu­r­ne­ja po­če­la je pre­k­si­noć ko­n­ce­r­tom u nje­nom rod­nom gra­du i već je iza­zva­la skan­dal. Spor­na su dva kos­ti­ma, cr­ve­na ha­lji­na i ro­ze au­t­fit ko­je je Se­ve no­si­la na na­stu­pu u su­bo­tu.

Dokaz... Trbovićeve  skice i haljine  koje je za  Severinu  kreirao Movrin
Dokaz... Trbovićeve skice i haljine koje je za Severinu kreirao Movrinfoto: Instagram

Tr­bo­vić je na In­sta­gra­mu obja­vio fo­to­gra­fi­je svo­jih ski­ca i pe­va­či­ci­nih ode­v­nih ko­m­bi­na­ci­ja ko­je su sko­ro iden­ti­č­ne. - Če­sti­tam, Pe­ter Mo­vrin. Ču­de­sna rei­n­te­r­pre­ta­ci­ja mo­jih ide­ja za Se­ve­ri­ni­ne kos­ti­me. Ma­gi­ja kra­đe se upra­vo do­go­di­la - na­pi­sao je Tr­bo­vić, alu­di­ra­ju­ći na na­ziv Se­ve­ri­ni­ne tu­r­ne­je „Ma­gic Tour“.

Pe­va­či­ca se ovim po­vo­dom ni­je ogla­ša­va­la, već je sa­mo obja­vi­la de­ta­lje s ko­n­ce­r­ta.

foto: Instagram

Ina­če, Tr­bo­vić je ne­dav­no dao ot­kaz na­kon du­go­go­di­šnje sa­ra­d­nje s na­j­po­pu­lar­ni­jom hr­vat­skom pe­va­či­com.

foto: Instagram

- Sa Se­ve­ri­nom sam, na obos­tra­no za­do­vo­lj­stvo, ra­dio kao njen sti­li­sta čak 12 go­di­na. U po­sled­nje vre­me do­no­še­nje po­slov­nih odlu­ka preu­ze­li su lju­di s ko­ji­ma ni­sam na­šao za­jed­ni­č­ki je­zik. Do pre­ki­da sa­ra­d­nje je do­šlo to­kom pla­ni­ra­nja ove tu­r­ne­je. Tre­ba­lo je da ra­dim kos­ti­mo­gra­fi­ju, ali sam, što iz pri­vat­nih, što iz po­slov­nih ra­zlo­ga, odlu­čio da se po­vu­čem. Ra­du­jem se no­vim pro­je­k­ti­ma i sa­ra­d­nja­ma, a Se­ve­ri­ni že­lim i da­lje pu­no po­slov­nih uspe­ha i još vi­še sre­će - re­kao je ta­da Tr­bo­vić za hr­vat­ske me­di­je.

S dru­ge stra­ne, Ko­ji­ć­ka je svo­je no­ve sti­li­ste na­ja­vi­la po­m­pe­zno. Njen tim je obja­vio da je Mo­vrin u svo­joj ka­ri­je­ri imao pri­li­ke da ra­di za ve­li­ka ime­na po­put Me­kvi­na, Mi­ju Mi­ju, Bi­jo­n­se, Le­di Ga­ge...

Se­ve­ri­na se na ko­n­ce­r­tu pre­svla­či­la če­ti­ri pu­ta. Pr­va dva pu­ta bi­la je u du­ga­č­kim ha­lji­na­ma, cr­noj i cr­ve­noj, ko­je su joj ple­sa­či str­gli, pa je osta­la u osku­d­nim tri­koi­ma.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić Foto: Beta/Hina/Damir Senčar

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track