PEVAČ LAPSUS BENDA: Krijem devojku zbog njenih roditelja, a onda napravio nedopustiv lapsus
Foto: Sonja Spasić

ljubavni život

PEVAČ LAPSUS BENDA: Krijem devojku zbog njenih roditelja, a onda napravio nedopustiv lapsus

Stars -

Tajna Iz poštovanja prema njenoj porodici, ne želim da pričam o tome, ona vodi drugačiji život, pa što da je izlažem javnosti bez potrebe, kaže Emir Aličković

Frontmen ove veoma popularne bosanske grupe Emir Aličković toliko je nestrpljiv da od uzbuđenja samo pravi lapsuse tokom razgovora.

- Ne znam šta mi je poslednjih dana, ali hvata me euforija zbog novogodišnjeg nastupa, pa su mi i moji lapsusi zanimljivi. Eto, skoro sam na pitanje novinarke ko mi je omiljeni pisac, odgovorio Bane Opačić, jer sam ja pomislilo da me je pitala koji ti je omiljeni tekstopisac. Znam da su se svi zbog toga smejali, i meni je, kada sam shvatio šta sam rekao, bilo zanimljivo - objasnio je pevač i otkrio zbog čega krije lepšu polovinu.

- Zato što ima 13,5 godina. Eto još jedan lapsus, sad će i zbog toga da me osude. Šalu na stranu, lepše mi je ovako kada se ne zna. Iz poštovanja prema njenim roditeljima, ne želim da pričam o tome. Ona ima porodicu, vodi drugačiji život, pa što da je izlažem javnosti bez potrebe - smatra Emir.

On je imao odgovor i na to koja mu se koleginica više sviđa - Jelena Karleuša ili Svetlana Ceca Ražnatović.

foto: Damir Dervišagić

- Naravno Jelena. Ona je top. U svakom smislu mi je bliža. Ozbiljan je to lik. Žena zna znanje. Profesionalna je i odlična - kaže Emir.

Pevač je skroman i kada su novogodišnje želje u pitanju.

- Voleo bih da i sledeća godina bude uspešna kao i ova. Spremamo nekoliko novih pesama i verujemo da će publika odlično reagovati na njih. Dobro zdravlje i dosta posla se podrazumeva, ali verujem da će sledeća godina biti jedna od najlepših - poručuje Aličković.

Lapsus bend će novu 2020. godinu dočekati radno u Beogradu, gde će do zore zabavljati brojne goste.

(Kurir.rs / Ljiljana Stanišić / Foto:Sonja Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track