NOVI DETALJI SVADBE DECENIJE: Veljko će pucati u jabuku, a evo koju pesmu će mu mama Ceca pevati na slavlju!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Stars priča nedelje

NOVI DETALJI SVADBE DECENIJE: Veljko će pucati u jabuku, a evo koju pesmu će mu mama Ceca pevati na slavlju!

Stars -

Ražnatovićka je glavna kada je u pitanju organizacija najvažnijeg dana njenog sina i snaje, a u tome joj najviše pomažu Anastasija i Lidija, jer žele da se mladenci opuste i uživaju pred slavlje

Svetlana Ceca Ražnatović poslednjih nekoliko nedelja gotovo da ne spava! Popularna pevačica intenzivno radi i brine o organizaciji svadbe veka sina Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić. Njen naslednik ispoštovaće veći deo običaja koje nalaže naša tradicija, poput kupovine mlade, pucanja u jabuku...

Mladenci Veljko Ražnatović  i Bogdana Rodić
Mladenci Veljko Ražnatović i Bogdana Rodićfoto: Dragana Udovičić

Ceca je zajedno sa ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom Ocokoljić za vikend otputovala u Beč kako bi pokupovale neke sitnice potrebne za svadbu koja će se održati u nedelju, 24. novembra. Kako je rekla, Veljko će, kao neko ko poštuje srpsku tradiciju, u skladu s kojom je i vaspitan, ispoštovati običaje koje ona nalaže.

- Gotovo da ne spavam poslednjih dana. Postoji mnogo običaja koje ja volim, ali mi ćemo ispoštovati samo neke. Uradićemo ono što većina mladenaca radi u Srbiji, a to je da će Veljko otići u Titel po svoju mladu i kupiti je (smeh). Takođe, pucaće u jabuku, to su naši lepi običaji i radujem se tom danu. Moj sin, ćerka, cela porodica je presrećna, a posebno se radujemo novom članu porodice koji stiže. Ja ću nositi haljinu Marine Visković - kaže ponosna pevačica.

sve je spremno  za 24. novembar  Ceca Ražnatović
sve je spremno za 24. novembar Ceca Ražnatović foto: Damir Dervišagić

I naš izvor blizak popularnoj pevačici otkriva da je ona zadužena za svaki detalj na venčanju i da joj u tome najviše pomažu Anastasija i Lidija.

- Ceca se brine o svemu, sve kontroliše, ništa ne sme da ispadne kako ne treba. Desna ruka joj je Anastasija, zaista, ona joj je toliko olakšala sve. I Lidija uskoči kada treba nešto. Ceca želi da pošto-poto skine brigu s Veljka i Bogdane, da se ne stresiraju pred njihov najvažniji dan, posebno zbog toga što je snaja trudna. Pokazala se kao odlična svekrva. Ona obožava Bogdanu, a i ona nju! Načula sam da će Ceca da se lati i mikrofona na venčanju, a pesma koja je neizostavna i koja je Veljkova želja jeste „Nagovori“ - kaže izvor.

Kurir.rs/ J. Stuparušić Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track