Najnovije vesti

BOGDANINI RODITELJI SPREMILI POKLON ZA UNUKA: Za bebu Željka 10.000 evra
Jedva čekaju unuka... Danijela i Bogdan Rodić, Foto: Sonja Spasić

radost

BOGDANINI RODITELJI SPREMILI POKLON ZA UNUKA: Za bebu Željka 10.000 evra

Stars

Alal vera: Danijela i Bogdan rešili su da čim se njihova ćerka porodi, na detetov račun uplate novac kojim će moći da raspolaže kada napuni 18 godina

Roditelji snajke Cece Ražnatović Bogdane Rodić, Danijela i Bogdan, rešili su da prvom unuku, koje bi trebalo da se rodi u maju, poklone 10.000 evra, saznaje Kurir.

Tast i tašta Cecinog sina Veljka Ražnatovića uplatiće detetu novac na račun, a ono će sumom, koja će narasti zbog kamate, moći da raspolaže kad postane punoletno.

Srećni... Veljko i  Bogdana
Srećni... Veljko i Bogdanafoto: Kurir

- Rodići su poznati po tome da su veoma vredni i pošteni i komšije iz Titela za njih imaju samo reči hvale. Od jutra do mraka posvećeni su poslu, svakodnevno se bave farmom pilića i prodavanjem na pijaci. Njihov rad i trud se tokom godina isplatio, pa su uspeli da zarade novac koji pametno ulažu. Kada je Bogdana ostala u drugom stanju, dugo su razmišljali šta pokloniti bebi, budući da će kod Ražnatovića imati sve. Posle razgovora, došli su na ideju da je novac najbolje rešenje. Oni su presrećni što je prvo pa muško - otkriva naš dobro obavešten izvor.

Unuk će živeti  sa babom... Ceca Ražnatović
Unuk će živeti sa babom... Ceca Ražnatovićfoto: Dragana Udovičić

Kada smo upitali Danijelu da li je naša informacija tačna, ona nije želela da otkriva šta spremaju pre nego što se beba rodi. - Verovatno ono što je svima potrebno. Još je rano da pričamo o tome, a i takva stvar treba da ostane samo u porodici. Neka sve prođe kako treba, pa ćemo sve drugo lako - rekla je Bogdanina majka, a potom se nadovezao njen otac. - Ma, kad se rodi unuče, biće lom! Nećemo se trezniti (smeh). To ne možemo da dočekamo. Samo neka nam je živo i zdravo, i neka su nam ćerka i zet dobro. Kad je njima lepo, i nama svima je dobro - rekao je Bogdan.

Dete će nositi dedino ime... Željko Ražnatović Arkan
Dete će nositi dedino ime... Željko Ražnatović Arkanfoto: Shutterstock

Bogdana i Veljko Ražnatović pre dva dana su saznali da će dobiti sina, a Cecin naslednik je otkrio da će se beba zvati po njegovom pokojnom ocu Željko, što je Kurir prvi objavio. - Rodiće se Željko Ražnatović drugi put - izjavio je Veljko za medije.

Inače, i Veljko nosi ime po svom dedi, Arkanovom ocu, pa je samo nastavio porodičnu tradiciju.

Kurir.rs/ M. Dejanović Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...