Najnovije vesti

CECA JE PRAVA DOMAĆICA I SRPSKA MAJKA: Palma bio na 2 svadbe Ražnatovića, a ovaj detalj iz restorana NIKO NIJE ZNAO!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Ami Dži

OPŠIRNO O VENČANJU

CECA JE PRAVA DOMAĆICA I SRPSKA MAJKA: Palma bio na 2 svadbe Ražnatovića, a ovaj detalj iz restorana NIKO NIJE ZNAO!

Stars

Dragan Marković Palma progovorio je o "svadbi decenije" na kojoj je bio. On je priznao da se odlično proveo kod Veljka i Bogdane na slavlju.

"Ispoštovali su srpsku tradiciju, bio je veliki broj gostiju, a ono što sam mogao da primetim i naravno ostao sam impresioniran, je da je Ceca bila prava domaćica i prava srpska majka. Pokazala je jednu veličinu. Veljko i njegova mlada su prelepi, svi su bili zadovoljni. I gosti, a i oni koji su pratili. Svadba je bila skromna unutra, pitali su me koja vina i pečenja su bila, to je bila obična svadba, nije se preterivalo. Siguran sam da će da svadba dugo da se pamti", rekao je Palma u emisiji "Ami Dži šou", pa dodao:

foto: Kurir

"Bio sam na Cecinoj svadbi, bilo je dosta sličnosti. I na jednoj i na drugoj sam se super proveo. Ceca i ja smo kao sestra i brat preko 25 godina i siguran sam da oni koju su zaboravili srpske običaje, da će da ih vrate. Sada je druga moda kada je u pitanju poklon. Najvažnije je što sam im poželio je da se prave deca, jer je to smisao svega."

foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Ami Dži

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Ami Dži šou, Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...