VELIKA TRANSFORMACIJA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Kako je rasla slava, tako su i silikoni! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

od 2012. pa sve do sad

VELIKA TRANSFORMACIJA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Kako je rasla slava, tako su i silikoni! (FOTO)

Stars -

Aleksandra Mladenović započela je karijeru pre četiri godine u "Zvezdama Granda", a kako joj je rasla popularnost, tako su joj se uvećavali i silikoni.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Njena transformacija dešavala se brzo, pa je nekad od devojke koja je na osnovu svojih krupnih očiju ubirala komplimente, a danas sve češće dobija kritike zbog svojih ogromnih usana. Iako tvrdi da ih je minimalno popunila hijaluronom, a ne silikonom, fotografije koje objavljuje na Instagramu je demantuju.

foto: Dragan Kadić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ipak, u jednoj "Grandovoj" emisiji uživo je dobila kritiku jednog gledaoca da mu se više ne dopada kako izgleda, te je Saši Popoviću ipak priznala da je "malo" ugradila silikon u usta.

foto: Dragan Kadić
foto: Sonja Spasić

Takođe, Mladenovićeva tetovira obrve, ali je i zbog njih od fanova dobila lošu ocenu, pošto je po njima prešla granicu prirodnosti. Jedino što je pevačica odmah priznala jesu implantati koje je stavila u grudi kako joj haljine ne bi spadale.

foto: Ana Paunković

I kad je reč o kosi, Aleksandra je sprovodila krupne promene, pa se menjala od plavuše do crnke. U međuvremenu je eksperimentisala sa pramenovima. Ipak, sada je već neko vreme crnka, ali sa nadograđenom kosom.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/N.Mijušković/Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja