ONE SU IZGUBILE STARATELJSTVO NAD SVOJOM DECOM! Severina nije jedina: I dan-danas pevačice se bore SVIM SILAMA!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Pink

mučno

ONE SU IZGUBILE STARATELJSTVO NAD SVOJOM DECOM! Severina nije jedina: I dan-danas pevačice se bore SVIM SILAMA!

Stars -

Pevačica Severina Kojić trenutno je poslednja u nizu pevačica koje su izgubile rat protiv zakona. Ona je slučaj izgubila protiv bivšeg supruga, srpskog biznismena Milana Popovića. Izrečena joj je privremena mera oduzimanja starateljstva nad detetom.

"Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju", u suzama je, navodi "Jutarnji list", izjavila Severina.

foto: Dragan Kadić

Inače, prva na spisku bila je Maja Nikolić koja je 2011. godine izgubila starateljstvo nad svojim sinom Lazarom, za kog se i danas bori protiv bivšeg supruga Vuka Kandića.

"Na pravdi Boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili. Sad samo čekam da se okonča proces u Osnovnom sudu i da 9. decembra bude potvrđeno da li će da mi smanje viđanje sina i sa 14 na 10 dana mesečno. Čim se to završi, žaliću se Sudu u Strazburu! Neću odustati", govorila je Maja.

foto: Dado Đilas

Takođe, nekadašnja članica grupe "Modelsice" Ivana Stamenković Sindi izgubila je borbu za starateljstvo nad svojom ćerkom Petrom. Iako se tada pisalo da je Stamenkovićeva pretrpela porodično nasilje, starateljstvo i dalje pripada njenom bivšem.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Marina Lopičić, Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track