TATA DEJAN JOJ JE NAPRAVIO ROĐENDAN IZ SNOVA Mia Tomašević se druži sa Čolinom ćerkom i izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Mezimica

TATA DEJAN JOJ JE NAPRAVIO ROĐENDAN IZ SNOVA Mia Tomašević se druži sa Čolinom ćerkom i izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)

Stars -

Nekadašnji srpski košarkaš Dejan Tomašević na javnim događajima neretko se pojavljuje sa suprugom Jelenom, a malo ko zna u kakvu lepoticu je izrasla njegova naslednica Mia.

Naime, Mia Tomašević je nedavno proslavila 18. rođendan, i to u velikom stilu! Sa prijateljima i porodicom se provodila u jednom prestižnom restoranu, a mnoge je oduševila kada se pojavila u dugoj crnoj haljini.

Glamuzozna proslava okupila je mnogo poznatih među kojima su bili voditeljka Aleksandra Gudelj, Sergej Ćetkovic sa suprugom Kristinom, Aco Pejović, Dragica Radosavljević Cakana sa suprugom Nebojšom Negićem, košarkaška legenda Duda Ivković i mnogi drugi.

Inače, Mia je bliska brijateljica za ćerkom Zdravka Čolića, Unom, koja je na društvenim mrežama delila detalje sa slavlja punoletstva naslednice nekadašnjeg košarkaša.

foto: Pritnsceen

Dejan se nedavno sa suprugom Jelenom pojavio na svadbi Bogdane i Veljka. Njegova supruga pobrala je brojne komplimente za izgled.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto printscreen/facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja