NEDELJKO BAJIĆ TAJNO SE VENČAO SA 19 GODINA MLAĐOM! Rodila mu 2 dece, a onda je sve PUKLO! Evo šta se krije iza RAZVODA
Foto: Printscreen YT

Kod baje sve tajno

NEDELJKO BAJIĆ TAJNO SE VENČAO SA 19 GODINA MLAĐOM! Rodila mu 2 dece, a onda je sve PUKLO! Evo šta se krije iza RAZVODA

Stars -

Folker Nedeljko Bajić Baja svoju porodicu retko eksponira, a u medijima su odjeknule informacije da se od manekenke Ivane sa kojom ima dvoje dece razveo u tajnosti.

Naime, 2013. godine u javnost su isplivale informacije da je Baja u srećnoj vezi sa Ivanom koju je upoznao na snimanju spota za pesmu "Mokra do kože".

foto: Pritnscreen

Nedeljko se posle nekoliko meseci zabavljanja tada venčao sa 19 godina mlađom devojkom, dobili su sina Marka i ćerku Milicu i živeli su skladno sve do prošle godine, kada su počele nevolje koje su se okončale razlazom.

Baja se nije oglasio na ovu temu, što nije nebično kada se uzme u obzir činjenica da pevač retko govori o privatnom životu, te da njegovu suprugu koja je možda postala bivša, javnost zapravo i ne zna. U jednoj emisiji na pitanje da li zapravo krije porodicu odgovorio je da porodicu nije krio, već samo da je nije eksponirao.

- Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu - Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao - poručio je pevač svojevremeno.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track