Najnovije vesti

PILA BI URIN ALI NE ZNA HOĆE LI JE HARIS LJUBITI! Evo na šta je Rada SPREMNA samo da bi večno ostala mlada!
Foto: Damir Dervišagić

Tretman

PILA BI URIN ALI NE ZNA HOĆE LI JE HARIS LJUBITI! Evo na šta je Rada SPREMNA samo da bi večno ostala mlada!

Stars

Nije tajna da Rada Manojlović, osim glasa i zaraznih pesama, puca i na kartu vitkog tela, zbog čega su njeni nastupi širom zemlje i dijaspore krcati, te je već počela da razmišlja o tome kako da što duže ostane mlada i lepa.

Na pitanje novinara vezano za pop kraljicu Madonu koja pije sopstveni urin i leži u kadi prepunoj leda, pevačica je imala interesantan odgovor.

"Videla sam da su i sportisti konstantno u nekom ledu, tako da je to verovatno nešto dobro za mišiće ili nešto drugo. Moram da prostudiram to. Što se tiče urina, i za to sam čitala da je dobro, samo ne znam da li bih ja išla u tolike krajnosti. Volim sebe i volela bih da živim sto godina kao Rokfeleri i Rotšildi koji su kupili zdravlje i godine, ali opet ne znam baš za to", rekla je Manojlović.

Ipak, postoji jedna metoda koja se Radi dopada, a vezana je za preminulog kralja popa.

"Ja bih išla, kao Majkl Džekson, na one hiperbarične komore", osvrnula se Manojlovićeva na fotografije koje su svojevremeno uzdrmale ceo svet, a na kojima pevač leži u komori u kojoj se terapija vrši kiseonikom pod povišenim pritiskom koji pozitivno utiče na zdravlje, ali i na podmlađivanje.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Grandmagazin/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...