NAJBOLNIJI MOMENAT! Dok je vodila emisiju Sanja Marinković dobila TUŽNU vest! Sada joj je bolesna i majka
Foto: Dragan Kadić

ostala bez bake

NAJBOLNIJI MOMENAT! Dok je vodila emisiju Sanja Marinković dobila TUŽNU vest! Sada joj je bolesna i majka

Stars -

Voditeljki Sanji Marinković nije uvek do smeha, ali, kako sama ističe, daje sve od sebe da ostane profesionalac u svom poslu.

U tekućoj godini voditeljku je sačekala vest o pogoršanom zdravstvenom stanju majke, o čemu sada Sanja priča prvi put javno.

"Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su kod kuće uvek imale masku na licu koja nam poručuje "nije mi ništa". Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro", počela je priču Marinkovićeva.

"Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi sa dijagnozom i da mora da misli na sebe. Nažalost, jednog jutra se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, ali su zahvaljujući stručnjacima posledice otklonjene i za 24 časa mama je bila sa nama kod kuće i smejala se pričama o svojoj zaboravnosti", dodala je voditeljka, ističući da joj je susret sa majkom u bolnici izuzetno teško pao.

"To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano prvo snimanje emisije "Magazin In", pre više od 20 godina".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Story/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track