NIKOLIĆEVA U PANICI: Ana strahuje za život prijatelja, vodi ga u Drajzerovu na lečenje
Foto: Damir Dervišagić

Stars priča nedelje

NIKOLIĆEVA U PANICI: Ana strahuje za život prijatelja, vodi ga u Drajzerovu na lečenje

Stars -

Ana Nikolić pokazala je da je pravi prijatelj na delu. Naime, pevačica je saznala da se njen blizak prijatelj bori sa zavisnošću od droge i odmah je odlučila da mu pomogne.

Pored svog turbulentnog perioda u životu, razvoda, a potom i borbe s viškom kilograma, pevačica misli i na ljude iz svog okruženja. Ona nije mogla da podnese to što se taj dečko nalazi u teškoj situaciji, pa je uzela stvar u svoje ruke.

foto: Dragana Udovičić

- Ana ne može da podnese da se njen prijatelj bori s narkoticima i sve će da učini da mu pomogne. Odmah je zvala lekare u Drajzerovoj i informisala se koja je procedura. Uz tog druga je i dan i noć. Non-stop ga savetuje i govori za njegovo dobro da pod hitno mora da bude hospitalizovan. Ana je pod stresom i samo želi da se što pre završi ta agonija. Uplašena je za njegov život i neprestano se moli za njegovo zdravlje - kaže izvor blizak pevačici, a u prilog tome svedoči i snimak u čiji posed je došla naša redakcija. - Molim te, moraš da ideš na lečenje. Ja ću da zovem doktora i da pomognem oko toga. Hoćeš porodicu da zaviješ u crno i da svi pate. Mene boli ona stvar za planetu Zemlju, ako je neko preživeo pakao, to sam ja, ali neću da te gledam kako se mučiš, ti si dečko u problemu i moraš da se probudiš i da kreneš na lečenje. Nalaziš se u ozbiljnoj situaciji i niko živi neće da ti pomogne ako ne odeš kod lekara. Moraš to, moraš, čoveče - apelovala je Ana.

Ona mu je predlagala i lečenje u inostranstvu. - Sve treba pokušati. Još bolje ako je lečenje preko. Mada, državna institucija je državna institucija i Drajzerova je za to zakon. Važno je da se što pre spakuješ i odeš u bolnicu. Nema više čekanja. Porodica je u pitanju. Život je tvoj u pitanju. Shvati da moraš sebi da pomogneš - upozoravala ga je Ana.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Nikolićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Kurir.rs/ Lj. Stanišić Foto: Damir Dervišagić

foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track