SKANDALOZNO: Ana doterala liniju pa šetala Belim dvorom u gaćama, halterima i perju! Mala sladak život voli!
Foto: Printscreen

Nikolićeva skrnavila spomenik kulture

SKANDALOZNO: Ana doterala liniju pa šetala Belim dvorom u gaćama, halterima i perju! Mala sladak život voli!

Stars -

Šokantno Pevačica iznajmila dvorski kompleks na Dedinju kako bi se fotografisala, a tamo je pozirala kao da je u bordelu - u donjem vešu, halterima i perju

Ana Nikolić je, kako bi pokazala zanosnu figuru, pozirala ispred Belog dvora, i to u donjem vešu, halterima, perju i s bujnim dekolteom, što je izazvalo šok u javnosti.

Fotografije iz Belog dvora je objavila na Instagramu, gde je napisala da uživa u radu i da je: "Mala sladak život voli, neće da je ljubav bol", ali nije navela ko je autor fotografije i s kim je radila ovaj editorijal.

Takođe je objavila i video na Instagram storiju, gde je pokazala kako izgleda iza scene, ali nije navela ko je stoji iza kamere.

foto: Pritnscreen/Instagram

Nikolićeva je time praktično oskrnavila ovaj spomenik kulture na Dedinju, koji se nalazi u vlasništvu države i koji je zaštićeno kulturno dobro. Za potrebe snimanja novog spota, ona je iznajmila prostorije Belog dvora, koji je dat na korišćenje prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću i njegovoj porodici. Svakako, poznato je da dvorski kompleks može da se iznajmi za specijalne potrebe, a tamo se često organizuju i umetničke izložbe, dobrotvorne večeri i kulturni događaji.

Ana je rentirala kompleks na Dedinju pre nekoliko dana za potrebe snimanja novog spota, ali se nije pridržavala pravila! Nismo sigurni da li je pevačica uopšte svesna na kakvu je lokaciju došla da snimi kadrove za video, pa je pozirala u nepristojnim pozama i još nepristojnije odevena.

Nikolićeva je očigledno želela da pokaže svoju figuru, koju je, konačno, nakon napornih vežbi, korigovane ishrane, ali i posete estetskom hirurgu, dovela do savršenstva. Da stvar bude još gora, ona je pozirala u više nego izazovnoj pozi - diskretno je sklonila ogrtač s tela kako bi se videle njene „nove noge“, dekolte, ali i gaćice!

Ana je ovom fotkom zapalila društvene mreže, pa je većina njenih pratilaca na Instagramu bila oduševljena ovim pevačicinim potezom. Uglavnom su se svi fokusirali na njen izgled, pa je malo ko primetio da se slikala na spomeniku kulture. Ipak, bilo je i onih koji su opleli po njoj i poručili da je ovaj njen potez sraman.

foto: Kurir

Nije Ana jedina I Nata i Neda snimale u Belom dvoru

Ana Nikolić nije jedina pevačica koja je kadrove za spot snimala na Belom dvoru. Pre dve godine na istoj lokaciji snimala je i Nataša Bekvalac, i to video za pesmu „Crta“. Doduše, Nata je kadrove snimala u toaletu Belog dvora, ali je, za razliku od koleginice, bila pristojno obučena. Ona je na sebi imala haljinu iznad kolena, a preko nje svileni mantil. Neda Ukraden snimila je 2014. godine spot u Belom dvoru za pesmu „Nema se“. I ona je bila malo neprikladnije obučena, ali u odnosu na Anu, bila je pristojna.

Pres-služba Beli dvor: Prekršila je naš dogovor

Iz pres-službe Belog dvora rekli su: - Gospođa Ana Nikolić snimala je spot za svoju novu pesmu na Belom dvoru. U dogovorima s producentom, stajling Ane Nikolić bio je primeren lokaciji na kojoj se snima, u šta ćete se uveriti kada spot bude objavljen. Fotografije koje je gospođa Ana Nikolić postavila na svoje društvene mreže napravila je za ličnu arhivu, mimo dogovora i odobrenja.

Svedok istorije objekat izgrađen pre Drugog svetskog rata Beli dvor koristili su knez Pavle, Aleksandar I, Milošević...

Beli dvor sa Kraljevskim dvorom nalazi se u okviru dvorskog kompleksa na Dedinju, na imanju površine 135 hektara. Zgrada je zidana po želji kralja Aleksandra I kao rezidencija za njegove sinove Petra (budućeg kralja Petra II), Tomislava i Andreja od 1934. do 1936. godine, po projektu Aleksandra Đorđevića, a renovirana je posle Drugog svetskog rata. Konačno je uređen i opremljen za sadašnju namenu istovremeno sa Starim dvorom (arh. Bratislav Stojanović sa timom). Uz dvor, sagrađeni su i kuhinja i garaža, koji su sa centralnim objektom povezani podzemnim tunelom. Pred početak Drugog svetskog rata u Evropi, knez Pavle je objektu pridodao i podzemno sklonište. Tokom predsedničkog mandata Slobodana Miloševića (1997-2000) objekat je korišćen za političku aktivnost. Danas Beli dvor, kao i čitav dvorski kompleks na Dedinju, koristi princ Aleksandar II sa porodicom. Objekat je pak vlasništvo Republike Srbije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja