TO DETE JE BILO MOJE, A NE ZOLINO!? Tomović hoće Miljanu za ženu, čeka je da izađe iz rijalitija: Izneo ŠOK DETALJE VEZE
Foto: Ana Paunković, Printscreen Facebook

OTVORIO DUŠU

TO DETE JE BILO MOJE, A NE ZOLINO!? Tomović hoće Miljanu za ženu, čeka je da izađe iz rijalitija: Izneo ŠOK DETALJE VEZE

Stars -

Bojan Tomović nedavno je u jednom intervjuu tvrdio da je dete koje je Miljana Kulić abortirala bilo njegovo, a ne Zolino, što je podiglo ogromnu prašinu. Pevač je tom prilikom izneo i brojne nepoznate detalje njihove veze, a onda, kako Alo prenosi pisanje Sveta, objasnio da se "vidi iz aviona da Miljana njega voli", te je rešio da je sačeka da izađe iz rijalitija kako bi ušli u brak.

"Čim Miljana izađe iz 'Zadruge 3' ženim je! Više od svega bih voleo da joj napravim jednog Crnogorca bipolarca! Miksi opičena, ja bipolaran, to mu dođe novi Ajnštajn!" počeo je on: "Miljana mene voli, to se vidi iz aviona, luda je za mnom. Zola nema nikakve šanse pored mene", siguran je on: "Ona koristi Zolu samo za svoje potrebe, dete uopšte nije bilo njegovo. Dete koje je abortirala je moje!"

"Pre nego što je ušla u 'Zadrugu' govorila mi je da joj kasni, unutra se ispostavilo da je trudna. Da je rađen DNK bilo bi potvrđeno da je dete 100% moje. Mi smo ostvarili kontakt tako što me je svako malo zivkala da mi peva i da me oraspoloži, jer ja imam te minus faze. A onda je to preraslo u žestoku patologiju. Ja jesam otišao u Niš kod nje da se poslovno dogovorimo pošto je htela pesmu", prisećao se, kako se navodi, on.

"Pošto sam tada išao u Beograd preko Albanije svratio sam i kod nje u Niš. Tu ti ja ukapiram da ona hoće sve osim pesme... Odsedali smo u jednom hotelu, ona je zauzvrat taj hotel reklamirala na svom Instagramu", zaključio je on.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Svet/Foto: Ana Paunković, Facebook screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja