MIROSLAVU ILIĆU POZLILO POSLE KONCERTA! Hvatao se za gušu, pa ga polivali vodom! DRAMA!
Foto: Damir Dervišagić

Pevač doživeo neprijatnost u Sava centru

MIROSLAVU ILIĆU POZLILO POSLE KONCERTA! Hvatao se za gušu, pa ga polivali vodom! DRAMA!

Stars -

Kada je sišao sa scene, Ilić se požalio da mu nije dobro, zbog čega su ga smestili u bekstejdž, ali nakon deset minuta bilo mu je bolje

Miroslavu Iliću pozlilo je u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru. Kako Kurir saznaje, Slavuj iz Mrčajevaca nije se dobro osećao kada je sišao s bine i počeo je da se guši.

"U trenutku je prebledeo i požalio se da mu je loše. Delovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i doneo mu vodu. Miroslav se malo osvežio, a potom su ga smestili na stolicu u bekstejdžu, gde ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je videla takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo - kaže naš izvor koji se zatekao na koncertu. Prema njegovim rečima, Ilić je pred kraj koncerta osećao slabost i napetost, ali je uspeo da održi nastup do kraja kao pravi profesionalac. - Primetilo se da nešto nije u redu. Ovo mu se inače prvi put desilo, jer čovek inače puca od zdravlja. Nikada se nije požalio na neke bolove ili slično. Njegovi bližnji su se uplašili, ali srećom, na kraju nije bilo razloga za strah",- kaže naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Miroslava za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive.

Inače, Ilić je pred koncert bio raspoložen, što se i primetilo kada smo razgovarali s njim neposredno pred izlazak na binu. - Ovo radim dugi niz godina. Nema kolege koji nije bio ovde, da li kao gost, da li u publici. Više su se umorili i oni da dolaze, i ja da ih zovem, i više nikog i ne zovem, niti ko dolazi i aj zdravo - rekao je Miroslav. Ipak, o jednoj stvari nije želeo da priča. Kada smo ga pitali zašto se u ponedeljak nije pojavio na suđenju na kome je trebalo da se utvrdi da li je on biološki otac Devinu Antonoviću, kratko je prokomentarisao:

"Kakvo suđenje? Doviđenja, imam koncert večeras, ćao!" mahnuo nam je Miroslav.

SUPRUGA GLAVNA ZVEZDA

Pišite šta hoćete, samo da ispadnem lepo

Uz Ilića su na koncertu bili i ćerka Marija i zet Dragan Šutanovac sa sinom, ali je supruga Gordana ukrala šou. Ona je pred koncert izašla iz bekstejdža i pozirala fotografima, a u jednom trenutku je rekla:

"Pazite samo da ispadnem lepo. Da mi oči dođu do izražaja. Bitna je slika. A pišite šta hoćete unutra", rekla je ona kroz smeh.

Miroslava su podržali i brojni prijatelji iz javnog sveta, Milorad Dodik, Albert Nađ sa suprugom Mirnom...

foto: Damir Dervišagić
foto: Kurir

Kurir/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja