700 KUBIKA U JEDNU, 700 U DRUGU! IMAĆE NAJVEĆE GRUDI NA ESTRADI! Dara sa petice na SEDMICU! 5 puta ugrađivala SILIKONE
Foto: Dragana Udovičić

ide na operaciju

700 KUBIKA U JEDNU, 700 U DRUGU! IMAĆE NAJVEĆE GRUDI NA ESTRADI! Dara sa petice na SEDMICU! 5 puta ugrađivala SILIKONE

Stars -

Pevačica Dara Bubamara je navodno rešila da ponovo ugradi silikone kako bi imala najveće grudi na estradi. Pevačica je navodno već zakazala operaciju i planira da sa petice pređe na sedmicu.

Hirurg joj je savetovao da više ne povećava grudi jer bi mogla imati problema sa kičmom, ali ona je rešena u nameri da do Nove godine ima nove grudi.

- Moja Dara je poslednji put radila grudi pre pet godina, a sada je ponovo bila kod plastičara i tražila da joj ugradi sedmice. On joj je rekao da za to mora da joj ugradi po 700 kubika u svaku dojku i da bi zbog toga mogla da ima problema sa kičmom. Ona već ima velike grudi i često se žali da je posle treninga i napornih nastupa bole kičma, ali da neće da posluša lekara - priča Darina prijateljica.

foto: Damir Dervišagić

Dara je u mladosti imala male grudi, a među prvima na estradi je ugradila silikone. Do sada ih je menjala pet puta i kaže da svaki put želi da uradi veće, a da su muškarci oduševljeni njenim bujnim grudima. Prema priči njene prijateljice, Dara želi najveće grudi na estradi.

foto: Damir Dervišagić

Kurir/Informer/Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track