Najnovije vesti

KOMŠIJE IZ ELITNOG DELA BEOGRADA OTKRILE DARINE TAJNE! Kupuje PAŠTETU i HLEB, a evo zašto su svi BESNI na nju
Foto: Nebojša Mandić, Sonja Spasić

Prestonica joj prija

KOMŠIJE IZ ELITNOG DELA BEOGRADA OTKRILE DARINE TAJNE! Kupuje PAŠTETU i HLEB, a evo zašto su svi BESNI na nju

Stars

Pevačica Dara Bubamara pored doma koji poseduje u Novom Sadu, rešila je da kupi nekretninu i u prestonici, i to u elitnom delu u kojem su locirane brojne ambasade, vile i domovi intelektualaca.

Susedi folkerke, mahom ozbiljni ljudi, nisu bili raspoloženi da govore o Dari i u medijima se nađu tim povodom, a na pomen njenog imena bi se učtivo zahvalili i produžili svojim putem. Stariji gospodin kojeg smo zatekli kako šeta psa pokazao nam je rukom na Darinu zgradu i ispričao da se neko vreme među narodom govorka da se ona baš tu doselila, ali da je retko viđa, te isto tako retko i priča o njoj sa susedima.

foto: Damir Dervišagić

"Viđam je samo kad projuri kolima, ništa drugo ne znam. Čuo sam da se doselila, ali verujte da o njoj ni sa kim od komšija nisam komentarisao. Nije nam tema. Zaista ne pratim njen rad, znam ko je Dara Bubamara i da je prisutna na javnoj sceni, ali nikakve dodatne pojedinosti o njoj ne znam i tako će ostati.

S druge strane, nasmejana komšinica Violeta čiji stan je preko puta folkerkine zgrade kaže da sa Darom neće ispijati kafe, ali da nema problem da joj se javi.

"Daru vidim sa terase kad se parkira. Ne dolazi često, mada ni ja ne zagledam nešto. Šta znam, raspoložena je, smeje se uvek, javi se kad me vidi. Nemamo odnos da pijemo kafu niti bilo šta slično. Ne komuniciramo, samo tako, u prolazu", kaže ona, ali kao i ostali nije bila raspoložena za fotografisanje.

U vili u blizini folkerkinog doma stanuju ruske diplomate, a gospođa koju smo zatekli dok je izlazila iz kuće nam je otkrila da je upućena ko je Dara i da zna da živi blizu, ali da njen rad zapravo nije u sferi njenog interesovanja. Ljubazno nam se zahvalila, a poput njenih komšija, o Bubamari nije želela da komentariše. Deluje da stanovnici ovog izdvojenog naselja nisu oduševljeni što im se u komšiluk doselila pevačica poznata po skandaloznim izjavama i ponašanju, te deluje da Dara ovde neće steći prijatelje.

U prodavnici koja se nalazi u njenoj ulici kažu da folkerka nekad svrati, i to po paštetu i hleb.

foto: Damir Dervišagić

"Ne svrati često, a kad dođe pazari neke uobičajene stvari. Cigarete, paštetu, hleb. Nekad je to onaj rezani hleb, a nekad običan. Pita radnice za pomoć gde se šta nalazi, kratko se zadržava. Ume i da ostavi kusur", priča nam radnica.

Nadomak Darine zgrade se nalazi vulkanizerska radnja, a majstori kroz osmeh pričaju da Dari nisu potrebne njihove usluge, te da veruju da kod njih neće svraćati.

"Znam da ona živi u ulici, video sam je dok je vozila automobil. Ne svraća kod nas jer vozi novo vozilo, sigurno je još pod garancijom", poručili su.

Susedi kažu i to da je Dara najčešće sama u stanu, te da njenog sina skoro da nisu ni videli. Oni smatraju da joj je ovo utočište kada zbog posla mora da je u prestonici.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Scena/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...