PRIJA ĆE ZA NOVU GODINU PRVO POLJUBITI FILIPA: Aleksandra otkrila kakav plan imaju POSLE, a i gde će biti Aleksandar!
Foto: Printscreen/Premijera

SREĆNA MAMA

PRIJA ĆE ZA NOVU GODINU PRVO POLJUBITI FILIPA: Aleksandra otkrila kakav plan imaju POSLE, a i gde će biti Aleksandar!

Stars -

Aleksandra Prijović otkrila je da će sa njom u novogodišnoj noći biti i njen suprug Filip Živojinović, te je dodala da će u ponoć poljubiti upravo njega.

"Filip je već zakupio sto na vreme. Jako sam srećna što su sva mesta prodata i jedva čekam da se družim sa publikom u Beogradu za Novu godinu. Dovoljno je da ga poljubim u ponoć, kasnije idemo na putovanje", rekla je ona.

foto: Damir Dervišagić

Kako je ovo prva Nova godina koju će porodica Živojinović sačekati sa svojim naslednikom Aleksandrom, Prija je otkrila da upravo zbog njega praznici imaju posebnu draž.

"Mi smo malo ranije okitili jelku, mi smo sami otišli da kupimo jelku i ukrase i sami smo je okitili sa Aleksandrom. Prvi put smo ove godine sa njim kitili jelku i to je prelepo, ja sam jako srećna što smo svi na okupu kod kuće, to je moja najveća ljubav", navela je ona za "Premijera - Vikend Specijal" i otkrila da će mali Aleksandar biti sa njom za doček:

"Sigurna sam da će i Aleksandar biti blizu mene i da ću ga poljubiti ubrzo posle ponoći. Biće i on u hotelu sa nama, neću ga voditi na nastup."

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja