VOLELA BIH DA DOBIJEM JOŠ JEDNOG DEČAKA: Jelena Kostov progovorila o proširenju porodice, evo šta kaže njen MUŽ!
Foto: Damir Dervišagić

KARIJERA NIJE NA 1. MESTU

VOLELA BIH DA DOBIJEM JOŠ JEDNOG DEČAKA: Jelena Kostov progovorila o proširenju porodice, evo šta kaže njen MUŽ!

Stars -

Jelena Kostov prethodnu godinu posvetila je porodici i zapostavila karijeru, a sada je otkrila kako provodi slobodno vreme sa sinom.

"On je sada najslađi, počinje da priča, po ceo dan grli i ljubi majku. Možete samo da zamislite koliko je to ljubavi i lepote u našim životima", rekla je pevačica i dodala da je prva reč koju je njen sin rekao "tata".

"Htela sam da vas slažem, pa da kažem da je rekao "mama", ali ne ide. Tata je njegov idol. On je mali tata. Ponašanje, karakter i izgled, apsolutno je isti otac. Jako sam srećna zbog toga", priznala je Jelena.

foto: Damir Dervišagić

Kostova je priznala i da li planira još dece.

"Pa volela bih, zaista. Kada vidim koliko je Milija mene promenio i kada vidim koliko je lepote, sreće i ljubavi uneo u moj život, mnogo mi je žao što se ranije nisam ostvarila kao majka", izjavila je pevačica i nastavila:

"Kada sam prvi put bila u drugom stanju, ja sam toliko želela devojčicu, ali onda se rodio mali zvrk i shvatila sam koliko sam srećna što sam dobila sina. Sada bih opet volela da dobijem sina, još jednog dečaka. Ali tata bi voleo devojčicu."

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Puls, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja