PAO NA SOCIJALU, RAZVELA SE 3 PUTA, A SAMO JE ON USPEO U ŽIVOTU! Evo gde su završili i šta rade pobednici Velikog brata
Foto: Facebook, Damir Dervišagić, @startsport

Bili su zvezde

PAO NA SOCIJALU, RAZVELA SE 3 PUTA, A SAMO JE ON USPEO U ŽIVOTU! Evo gde su završili i šta rade pobednici Velikog brata

Stars -

Prvi rijaliti koji je pokorio Srbiju je „Veliki brat“, a usledili su potom drugi „Farma“, „Survajver“, „Operacija Trijumf“, i „Zadruga“, ali i dalje se pamte prve rijaliti zvezde koje smo na televiziji pratili 24 sata dnevno.

Evo gde su danas i šta rade pobednici ovog šou-programa.

Tajanstveni Ivan Ljuba pre 13 godina trijumfovao je u prvoj sezoni. Osvojio je 100.000 evra, a zatim se posvetio onome što najviše voli - muzici. "Ne bih pričao o Velikom bratu jer sam na to stavio tačku. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi", rekao je Ljuba, koji je i veliki ljubitelj ekstremnih sportova.

Najviše glasova publike u drugoj sezoni, koja je emitovana 2007, dobio je bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani. Bio je poznat kao skandal-majstor, a i danas se prepričava kako je u Londonu pravio najluđe žurke u autobusu, na kojima je bilo puno alkohola i droge.

"Imao sam devojke u 24 različite zemlje, ali u mom životu nema recki. Zaljubim se do ušiju, ali me to ne drži dugo. Bio sam i sa Evom Hercigovom i mnogim poznatim damama" hvalio se momak iz Besnog Foka. Kasnije je pokušao da fudbaIsku karijeru nastavi u Srbiji, ali se na kraju ipak vratio u Veliku Britaniju. Nabacio je višak kilograma i jedno vreme je živeo od socijalne pomoći!

foto: Printskrin

Kreatorka iz Crne Gore Mimi Đurović, koju su mnogi prozivali da je „iritantana plastična barbika", trijumfovala je 2008. Potom je pokušala da se bavi pevanjem, a zatim i voditeljskim poslom na DM satu i Pinku M. Udata je i ima sina, ali i dalje pokušava da bude deo estrade.

foto: Printskrin

Pčelaru iz Kupinova Mikiju Đuričiću VB je bio odskočna daska za rijaliti karijeru. On je i zauzeo prvo mesto u „VB VIP ol stars", a potom je pokušao da se bavi voditeljskim poslom, dom, kulinarstvom... Prošetao je kroz „Farmu", „Parove", „MaIdive" i „Zadrugu“, a iz poslednjeg šou-programa je izbačen jer je tukao Nadeždu Biljić i Suzanu Perović. Zbog toga je trenutno u kućnom pritvoru.

foto: Printskrin/Instagram

Jedan od pobednika VB koji je unovčio svoj uspeh jeste Vladimir Arsić Arsa iz Užica. Nekada je radio kao di-džej i vozio taksi, a sada je uspešan muzičar i ima svoja vozila u taksi-udruže. Ostao je upamćen po bizarnom seksu sa Danicom Kordić u ledenom bazenu dok je padao sneg. Arsa se u međuvremenu oženio Sandrom iz Slovenije i dobio sina.

foto: Printscreen YouTube

Glumac Milan Marić, poznat po ulozi Švabe u filmu „Rane", pobedio je pre devet godina. - Zbog velikog brata dobio sam ulogu u filmu, postao sam zaštitno lice nekih brendova, a od nagrade sam renovirao kuću i kupio mehanizaciju za voćnjak", ispričao je Milan.

Ipak, on je ubrzo potražio bolji život u Rusiji, a potom i u Kanadi, gde se oženio izvesnom Stelom.

foto: Printscreen

Atraktivna plaviša Marijana Čvrljak pobedila je 2011. pošto je prevarila tadašnjeg muža sa muzičarem Nikolim Nemeševićem Nemešom. Posle rijalitija se razvela i udala za Nemeša, ali je brak trajao samo godinu dana. Zatim se udala za Tomislava Grizelja, ali se nedavno rastala i od njega.

foto: Printscreen Youtube

Žarko Stojanović, koji je u kući bio sa bratom blizancem Žarkom, imao je najviše fanova 2013. oprobao se i u Zadruzi 1, ali se tamo nije dugo zadržao. Braća danas žive u Parizu, gde vode svoje restoran.

foto: Damir Dervišagić

Poslednji VB je emitivan pre četiri godinem a na prvom mestu se našao Darko Petkovski Spejko. Bio je u Zadruzi 3, gde je imao aferu sa Tarom Simov.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Informer/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track