EVO ŠTA JE CECA RADILA DOK SU BOGDANA I NJENA SESTRA SPREMALE SLAVU! A za ovo su na Vračaru udružile snage!
Foto: Damir Dervišagić

isplivali detalji

EVO ŠTA JE CECA RADILA DOK SU BOGDANA I NJENA SESTRA SPREMALE SLAVU! A za ovo su na Vračaru udružile snage!

Stars -

Svetlani Ceci Ražnatović u pripremi krsne slave i te kako su pomogle sestra Lidija i snajka Bogdana. Mlada trudnica je, kažu, vrsna u spremanju brojnih kulinarskih specijaliteta.

"Nekoliko dana pre samog slavlja Ceca je učestvovala u pripremama za slavsku trpezu, ali ona nije bila ta koja je provodila vreme u kuhinji. Kako je često govorila u javnosti, ona se ne snalazi najbolje sa pripremanjem hrane, te tako nije od žena koju možete da vidite kako zamotava sarmu. Ali umesto nje glavnu reč u kuhinji vodili su njena sestra Lidija i snajka Bogdana, koje su spremile brojne specijalitete koji su se našli pred gostima na slavskoj trpezi. Dok je Ceca vodila računa oko drugih priprema, bila je i glavni degustator hrane. Sa druge strane, Anastasija je bila zadužena oko dekoracije čitavog prostora u porodičnom domu", ispričao je izvor blizak porodici Ražnatović, a onda i dodaje:

"Baš kako tradicija i običaji nalažu, Ceca je sa članovima porodice u jutarnjim časovima presekla kolač u crkvi Svetog Save na Vračaru. Nakon toga su u krugu porodice ručali, a veče je bilo rezervisano za proslavu sa gostima."

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

Ceca je, ranije pričala o tome kako slavi Svetog Nikolu.

foto: Damir Dervišagić

"Slavim standardno sa prijateljima u krugu porodice. Nama je to veoma bitno kao porodici. Mama je ta koja uglavnom sa mojom sestrom Lidijom sprema veliki broj specijaliteta. Tradicionalna srpska trpeza, uvek smo dobijali pohvale za sve. Još jedan trenutak kada se sretnete sa prijateljima koje nemate često prilike da vidite", rekla je ona pre nekoliko godina.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track