LEPA BRENA PROGOVORILA O ŽENIDBI SINA! Stefane, ne ženi se pre tridesete! A evo šta je pevačici ARGUMENT!
Foto: Privatna Arhiva, Ana Paunković

Brena ugostila Kurir u svojoj vili

LEPA BRENA PROGOVORILA O ŽENIDBI SINA! Stefane, ne ženi se pre tridesete! A evo šta je pevačici ARGUMENT!

Stars -

Pevačica smatra da muškarac mora da sazri i da se ostvari u poslu pa tek onda da stvara svoju porodicu, tako da svom sinu savetuje da ni u 2020. godini ne stupi u brak

Lepa Brena na vreme je okitila svoj dom na Bežanijskoj kosi. Da sve odiše glamurom, uverila se ekipa Kurira, koju je pevačicu ugostila u svojoj vili.

foto: Privatna Arhiva

Na sve strane se oseća novogodišnja euforija, a na samom ulazu dominira raskošna jelka. Pevačica je sama okitila novogodišnje drvo, ali i kamin, kao i sve stolove u kući.

foto: Privatna Arhiva

Lepa Brena će u 2020. ući sa svojom publikom u Beogradu. Ona će pevati ispred Narodne skupštine, a ko će sve od članova porodice biti s njom, ne zna. Jedino je sigurno da tu neće biti Stefana Živojinovića, koji nastupa nedaleko od nje, u jednom klubu na Terazijama, kao i Aleksandre Prijović, koja će zabavljati goste jednog novobeogradskog hotela. Sa njom će biti i njen suprug Filip i sin Aleksandar. Za Bobu i Viktora se još ne zna koju lokaciju će odabrati.

- Mislim da će Boban i Viktor obići sve nas kako bi nam čestitali Novu godinu. Neka sami izaberu gde će. Neka se provode gde vole i žele i gde im se najviše sviđa. Mi smo već toliko Novih godina proveli zajedno da dozvoljavamo tu slobodu. Ja ću uživati jer znam da kad sam srećna i zadovoljna, ta dobra i pozitivna energija se prenese na publiku.

foto: Privatna Arhiva

Zbog čega narod treba da izabere da s vama uđe u 2020?

- Za Beograđane pripremamo specijalan program koji će nas uvesti u 2020. Najvažnije je da budemo dobro raspoloženi, veseli i srećni. Pevaću pesme koje su pozitivne i šire dobru energiju. S nama je ulazak u novu godinu uvek srećan i berićetan.

Jesu li vam Stefan i Aleksandra konkurencija s obzirom na to da oboje pevaju nedaleko od vas?

- Ne verujem u reč konkurencija. Svako od nas ima svoju publiku, svako ide svojim putem. Beograd je veliki grad, doći će puno turista, tako da će biti prava svetska metropola gde će svako imati izbor da ide da sluša onog koga voli.

foto: Privatna Arhiva

Često ističete da su vam se mnoge želje ostvarile. Imate li ih za 2020? Da li želite da se Stefan oženi, nakon što je Filip stvorio svoju porodicu?

- Protiv toga sam da se muškarci na Balkanu žene pre tridesete godine. Savetujem im da stvore nešto, da u životu naprave ono što su zacrtali. Tada će biti u stanju da odaberu i svoju partnerku. Takođe, i da partnerka odabere njih. Kad ste zrela i formirana ličnost, mnogo je lakše da spoznate šta je prava i iskrena ljubav.

Svakog januara putujete u toplije krajeve. Da li ćete i sada ispoštovati tradiciju?

- Naravno, idemo porodično na letovanje. Srećna sam jer idemo s našim unukom. To putovanje svi jedva čekamo. Zbog toga nijedan od koncerata koje smo radili protekla dva, tri meseca ne predstavlja nikakav napor. Znamo da ćemo uskoro svi biti zajedno sa Aleksandrom i da ćemo što više vremena provesti s njim.

foto: Privatna Arhiva

Čestitka Puno zdravlja i pozitivnih misli

Šta želite čitaocima Kurira u 2020. godini?

- Čitaocima Kurira želim puno zdravlja, dobrih i pozitivnih misli, dobre i pozitivne energije, jer verujem da kad ste dobri, pozitivni i kreativni, privlačite iste takve stvari i ljude oko sebe. Verujte u sebe, želim vam puno rada i mnogo para!

Kurir / Nevena Mijušković

Foto: Privatna arhiva, Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track