Najnovije vesti

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I MILICA TODOROVIĆ KAO DEVOJČICE: I one su kao deca volele Deda Mraza!
Foto: Marina Lopičić, Stefan Jokić, Privatna Arhiva

Sreća

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I MILICA TODOROVIĆ KAO DEVOJČICE: I one su kao deca volele Deda Mraza!

Stars

Današnji Deda Mrazovi, a ni nasmejana lica dece zbog novogodišnjih praznika, ne razlikuju se uopšte od onih od pre dvadesetak godina, kada su naše popularne ličnosti bili mališani i dobijali poklone.

Aleksandra Prijović svom sinu Aleksandru pokušaće da obezbedi srećne dočeke Nove godine, baš kao što je i sama u detinjstvu bila radosna zbog jelke i kesa punih igračaka i slatkiša.

foto: Privatna Arhiva

- Nove godine pamtim po tome što sam ih slavila najviše u kućnoj atmosferi sa svojom porodicom. Bilo je to lepo i bezbrižno vreme, a moji su se svake godine trudili da sve bude u prazničnoj atmosferi i da se koliko god može ispuni svaka moja želja. Odmalena sam imala svoje tačke. Pevala sam, a svi su sedeli i slušali me - prisetila se Aleksandra i istakla da je srećna što je 2020. godinu dočekala sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom. - Sigurna sam da će i mom sinu praznici ostati u sećanju kad poraste - ističe pevačica, koja je s čitaocima Kurira podelila fotografiju iz detinjstva s Deda Mrazom.

I Milica Todorović se prisetila mnogih dočeka. Deda Mraz je uvek znao da joj izmami osmeh, što se i vidi na njenoj fotografiji kada je bila devojčica. Pevačica je više puta isticala da je imala srećno detinjstvo, a u rodnom Kruševcu kitila je jelku zajedno sa dve rođene sestre i bratom. Ipak, ono što je nemoguće ne primetiti jeste njena sreća i osmeh na licu koji pevačica ne skida od rođenja. Frizura i bela košuljica bile su pripremljene specijalno za ovaj doček.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/N. Mijušković/Foto:  Marina Lopičić, Stefan Jokić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...