KAJA ĆE SE UDATI I ČETVRTI PUT, ALI SAMO POD OVIM USLOVOM! U suprotnom pevačica o ovoj temi i ne razmišlja!
Foto: Printscreen/Instagram

OTKRILA

KAJA ĆE SE UDATI I ČETVRTI PUT, ALI SAMO POD OVIM USLOVOM! U suprotnom pevačica o ovoj temi i ne razmišlja!

Stars -

Katarina Ostojić Kaja polovinom prošle godine rastala se od Džuniora Džeka nakon osam godina veze, a pet godina braka. Ovo je pevačici, inače, bio treći put da je izgovorila sudbonosno "da", ali četvrti put tvrdi da će se odvažiti na tako neki korak samo ukoliko bude ostala u drugom stanju.

Kaja i Džunior Džek rastali su se, kako je tada sama istakla, zato što se ljubav ugasila, što svakako nije olakšalo situaciju.

"Teško mi je palo što sam posle osam godina izašla iz te zajednice. Dug je to period života koji provedeš sa nekim i što se odjednom sve nekako promenilo. Ne kažu džabe da je razvod jedan od najvećih stresova", počela je Kaja pa je zatim objasnila u kakvim je odnosima sada sa Džuniorom:

"Mi smo se rastali na koliko toliko miran način, pa mi je to smanjilo stres koliko je moglo. Ali svakako nije bilo lako i selidba i sve što ide uz to."

Nakon rastanka, Kaja je uplovila u novu vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, dok se Džunior takođe pohvalio novom izabranicom Ivom, koja je isto Srpkinja. Ostojićeva tvrdi da je srećna što je di-džej nastavio dalje.

"Ne poznajem njegovu novu devojku, ali ako je on srećan, meni je stvarno drago. Jako bih želela da jeste istinski srećan", tvrdi Kaja i dodaje da nije u kontaktu sa bivšim suprugom:

"Ne čujem se sa Džuniorom. Kontaktiramo oko nekih stvari koje su vezane za naš razvod, ništa drugo tu nije ostalo. Pošto se nismo još zvanično razveli, u procesu smo jer za to treba neko vreme, to je jedini razlog naše komunikacije."

Pre Džuniora Kaja je bila u bračnoj zajednici sa Nikolom Dragojlovićem, za koga se udala sa 19 godina i sa kojim ima ćerku Nikolinu. Nakon razvoda Ostojićeva je nekoliko godina bila sama, pa je 2009. ponovo stala na ludi kamen. Drugi put se udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, a sporazumno su se razveli godinu dana kasnije. Pevačica tvrdi da nije prestala da veruje u ljubav, ali da joj papir više ne predstavlja nikakvu satisfakciju.

"Ne bih da se udajem više, nemam te planove. To se prosto desi ili ne. Nemam neku averziju od brakova jer imam tri propala braka, ali ne bih se više udavala sem ukoliko se ne desi dete. Ne razmišljam ništa na tu temu", kaže Kaja, a na pitanje da li to znači da bi volela da dobije drugo dete, odgovara:

"To se ne planira, to se desi ili ne."

Kaja ne negira da uživa u novoj vezi sa Mateom, ali ipak ne želi više da u javnost izlaže pojedinosti iz svog privatnog života zbog zluradih ljudi.

"Ja sam svoj privatni život izlagala javnosti ranije i mislim da to nije nešto što treba da se stavlja u prvi plan. To je nešto dragoceno što treba da ostane samo tvoje", objašnjava pevačica i otkriva da će se okrenuti samo pozitivnim ljudima u narednoj godini:

"Ova godina mi je bila katastrofa, pa bih volela da se smejem stalno i da budem uvek nasmejana. To bih volela da mi se dešava u narednoj godini i životu, volim sebe u tom izdanju i mislim da sam to zaslužila."

Nakon razvoda, Kaja se iselila iz zajedničkog stana u kome je živela sa Džuniorom, ali je ostala da živi u Briselu sa ćerkom Nikolinom.

"Mi smo uzele jedan stan u starom delu Brisela koji sam uvek volela i to je zaista lep deo grada. U pitanju je centar grada, nekako je gospodski kraj, ima puno restorana i kafića i živosti, što nije baš karakteristično za Brisel."

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja