Najnovije vesti

TEA TAIROVIĆ SE NIJE ČULA SA ŠABANOVOM PORODICOM, A BILA SA NJIM PRE NESREĆE! Nije mogla da ih pozove, evo zašto!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

NIJE HTELA DA POPRIČAJU

TEA TAIROVIĆ SE NIJE ČULA SA ŠABANOVOM PORODICOM, A BILA SA NJIM PRE NESREĆE! Nije mogla da ih pozove, evo zašto!

Stars

Tea Tairović, poslednja je pevačica koja je pevala sa Šabanom Šaulićem, samo nekoliko sati pre stravične saobraćajne nesreće u kojoj je pevač tragično izgubio život, zajedno sa svojim muzičarem Mirsadom Kerićem. Samo pukim slučajem, pevačica se nije našla sa njima u istom automobilom, što joj je nesumnjivo spaslo život. Međutim, Tea nije prisustvovala Šabanovoj sahrani, a ona je to objasnila time što sa porodicom pevača nije imala neki kontakt.

foto: Printskrin Youtube

Ona ne krije da joj je jako teško palo to što se dogodilo njenom kolegi, ali da isto tako nije želela da se nameće porodici u ovakvom trenutku.

"Poslala sam njegovom unuku Luki poruku, jer se sa njim znam. Napisala sam mu da mi je žao. A sa ostalim članovima porodice ni pre nisam kontaktirala, pa mi je bilo bez veze da se namećem", rekla je Tea prošle godine nakon pogibije "kralja narodne muzike".

Mladu i atraktivnu Tairovićevu su često povezivali sa kraljem narodne muzike, a sa njim je često i nastupala, kao i poslednje noći pred kobni događaj u Nemačkoj.

Podsetimo, Tea i Šaban imali su nastup u Nemačkoj, o čemu svedoče i broji snimci. Pevač je, kako kažu, bio raspoloženiji nego obično i niko nije ni slutio da će mu noć sa pevačicom biti zapravo poslednja. Tog 17. februara 2019. godine oni su se razdvojili i svako krenuo svojim putem za Beograd, jer su imali odvojene letove, a epilog je smrt pevača i žal za izgubljenim životom pevačke legende.

foto: Printscren

Kurir.rs/Srbija Danas/Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...