Najnovije vesti

PARKING, OGROMNA TERASA, LUKS MESTO! Šako Polumenta ćerkama za stan od 80 KVADRATA puca 200.000 € usred Podgorice!
Foto: Nemanja Nikolić

Obezbedio decu

PARKING, OGROMNA TERASA, LUKS MESTO! Šako Polumenta ćerkama za stan od 80 KVADRATA puca 200.000 € usred Podgorice!

Stars

Pevač Šako Polumenta poznat je po tome što zaradu od muzike i nastupa ulaže u nekretnine, a nedavno je odlučio da ćerkama Rijaldi i Rijani kupi stan u Podgorici.

Kako izvor blizak porodici Polumenta otkriva, Šako ne žali pare da naslednicima obezbedi nekretninu više, iako su obe godinama stambeno obezbeđene.

- Iako je jedan od najangažovanijih i najplaćenijih pevača u regionu, Šako nikada nije rasipao novac. Kada je posle nekoliko godina na estradi počeo ozbiljno da zarađuje, primarno mu je bilo da obezbedi svoju decu i uloži u lokale. Iako se pobrinuo da sinu i ćerkama ništa ne fali i da svi imaju krov nad glavom, nedavno je preko prijatelja saznao da se u novoj zgradi u Podgorici prodaju stanovi. Tada mu je palo na pamet da svojim ćerkama kupi nekretninu kako bi im dodatno obezbedio budućnost - priča izvor i otkriva da se Šako po dolasku u Podgoricu, gde živi, posvetio razgledanju stanova u tek izgrađenom bloku.

- Pre nekoliko nedelja, Šako je došao iz Beograda i iskoristio slobodno popodne pre nastupa da s agentom za nekretnine i prijateljem obiđe stanove u tek izgrađenom bloku prekoputa najvećeg šoping-centra u Podgorici. Razgledao je nekoliko stanova, a najviše mu se dopao stan sa prostranom terasom na poslednjem spratu. Raspitao se o gradnji, kvadraturi i parking-mestu i pošto mu je sve odgovaralo, brzo se dogovorio - kaže izvor i navodi da se Šako nije iznenadio kada je čuo paprenu cenu stana.

foto: Printscreen/YT

- Budući da su stanovi u Podgorici veoma skupi, ali i da je Šako dobro upoznat sa tim kako se kreću cene nekretnina, nije ga iznenadilo što će za osamdesetak kvadrata morati da iskešira 200.000 evra. Osim toga, veoma je vezan za svoju decu, pogotovo za ćerke i malu unuku Melani. Ne bi mu bilo žao da plati i pola miliona ako bi to njih učinilo srećnim i obezbedilo im budućnost - tvrdi izvor i ističe da pevač još nije otkrio članovima porodice kakvo iznenađenje sprema.

- Budući da su Rijalda i Rijana odavno samostalne, skućene i vode svoj život, ni najmanje ne očekuju da od oca dobiju još jedan stan. To nikome iz porodice nije ni na kraj pameti, budući da im je sve već pružio. Ipak, njegova ideja je da deci ostavi nekretnine od kojih će kada on više ne bude radio moći lepo da žive. Oduvek ima utisak da nije bio dovoljno sa svojom decom zbog nastupa i nekretnine su način da dokaže da je njihova razdvojenost vredela i da pare nije bacio niz vodu. U svemu tome ga podržava supruga Vesna, a nikoga ne bi začudilo kada bi Šako uložio u još neki hotel ili lokal - zaključuje izvor“.

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Kurir.rs/Alo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...