ŠTA JE TREBALO, DA NE IDEM! Milan Popović i SUDIJA koja mu je dala starateljstvo nad sinom zajedno na ZIMOVANJU?!
Foto: Shutterstock, Beta/Damir Senčar, Nebojša Mandić

Slučajno u istom hotelu

ŠTA JE TREBALO, DA NE IDEM! Milan Popović i SUDIJA koja mu je dala starateljstvo nad sinom zajedno na ZIMOVANJU?!

Stars -

Sudija Tea Golub sa suprugom i ćerkom, koja je donela presudu kojom se zajednički sin Severine Kojić i Milana Popovića dodeljuje samo ocu, i Milan Popović sa sinom Aleksandrom sreli su se u istom hotelu u austrijskom skijalištu.

"Mi smo u hotel stigli u subotu 4. januara uveče i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sledeći dan ujutru u hodniku hotela", priznaje sudija Golub i dodaje da je bila sa porodicom, a on sa detetom i društvom.

"Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sedeli za istim stolom ili razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili", potvrdila je sudinca zagrebačkog Opštinskog suda Tea Golub.

Naime, ona je donela presudu kojom se starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića dodeljuje samo ocu.

"Skijanje smo uplatili još na proleće i šta je trebalo, otići?", rekla je sudinica koja potvrđuje da je u tom hotelu bilo i njenih kolega i advokata iz Zagreba koji su ih mogli vidjeti, ali kaže osim što je pozdravila Milana Popovića, s njim nije imala nikakav drugi oblik komunikacije niti je bila u društvu u kom je on bio jer je, kaže, i ona sa svojom porodicom bila dio većeg društva.

foto: Nebojša Mandić

Svesna da su je očito i kolege sudije i advokati videli u istom hotelu u kojem je odseo i Milan Popović, Golub nije ni pokušala negirati da je bila u tom hotelu u kom je bio Milan Popović, ispričala je kako je došlo do tih susreta tokom jednonedeljnog boravka na skijanju.

Smešten je neposredno uz glavnu skijašku stazu i u sezoni skijanja sedam dana boravka za dve odrasle osobe i dete prema cenovniku košta oko 3.000 evra.

Tea Golub donela je 28. novembra privremenu meru i odlučila u nepravosnažnoj presudi da dete živi s ocem, biznismenom Milanom Popovićem, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Pritom, Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi živeti dečak. Milan Popović je za sedmogodišnjeg sina već dvaput izvadio pasoš Republike Srbije, a Severina Kojić tvrdi da je on to uradio bez njene saglasnosti i već je angažovala advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostima njenom sinu, koji je hrvatski državljanin, izdao pasoš Republike Srbije.

Severina Kojić je na presudu uložila žalbu od tridesetak stranica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja