SRELI SU SE 12 GODINA POSLE OPERACIJE TRIJUMF! Prosto su morali da urade OVO! (FOTO)
Foto: Youtube screenshot

NEKAD I SAD

SRELI SU SE 12 GODINA POSLE OPERACIJE TRIJUMF! Prosto su morali da urade OVO! (FOTO)

Stars -

"Operaciju trijumf" nema ko nije pratio 2008. godine. Učesnici ovog šoua, tokom emitovanja, pobrali su sve simpatije publike. Međutim, nakon toga, većina se povukla sa javne scene.

Ipak, Nina Petković, Igor Cukrov i Đorđe Gogov posle 12 godina ponovo su se našli na istom mestu i tom prilikom zabeležili zajedničke fotografije.

Inače, u njihovim životima mnogo toga se promenilo u prethodnom periodu.

Nina se i dalje bavi pevanjem, ali daleko od očiju medija. Živi u Crnoj Gori, a pre pet godina je svom dugogodišnjem partneru Sanjinu Kopitoviću izgovorila sudbonosno "da" pred oko 200 zvanica.

Igor Cukrov takođe je nastavio da se bavi muzikom, ali se posvetio i porodičnom životu. U julu 2018. godine se nakon devet godina veze oženio srpskom manekenkom Katarinom Kržanović, a u novembru iste godine dobili su sina Kristijana.

Pevač je ranije priznao da je ponekad bio ljubomoran na Katarininu manekensku karijeru i brojne udvarače.

"Katarina se bavi manekenstvom i nije mi svejedno kad stotine muškaraca gleda moju devojku. Putuje po svetu i dobijala je razne ponude, nudili su joj jahte, novac... ali ne damo se. Svaku krizu savladamo", rekao je svojevremeno on.

Đorđe Gogov se, pak, potpuno povukao iz javnosti. Nakon učešća u "Operacije trijumf" nikada se više nije eksponirao u medijima, te su ga mnogi zaboravili i nisu ga prepoznali na zajedničkim fotografijama sa Ninom i Igorom koje su se pojavile.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track