JA SAM ŽRTVA PREVARE! Nina Badrić obavestila advokate o svemu: Biće ovo lepa TUŽBA!
Foto: Zorana Jevtić

raduje se odšteti

JA SAM ŽRTVA PREVARE! Nina Badrić obavestila advokate o svemu: Biće ovo lepa TUŽBA!

Stars -

Na društvenim mrežama se pojavila reklama za "čudesne" tablete za gubitak kilograma čije je zaštitno lice pevačica, iako ona za to nije dala svoju saglasnost

Nina Badrić žrtva je internet prevare! Pevačica je postala zaštitno lice lažne reklame u kojoj navodno tvrdi da je izgubila 19 kilograma pomoću tableta za mršavljenje čije je navodno zaštitno lice. Nina je bez njenog znanja i pristanka postala zaštitno lice preparata za mršavljenje koji se prodaje preko interneta.

Reč je o "čudesnim" tabletama za gubitak kilograma koje se prodaju preko Fejsbuka, a na lažnoj reklami stoji njena slika i "izjava" u kojoj tvrdi da je pomoću ovog preparata izgubila čak 19 kilograma. Takođe, prevaranti su stavili i link kako bi zainteresovani mogli da pročitaju Ninino "lično iskustvo".

foto: Instagram Printscreen

U reklami se pevačica naziva evrovizijskom zvezdom, a za sve to ona je saznala od svojih pratilaca na Instagramu. Tek kad su fanovi počeli da joj pišu i pitaju je za savete, shvatila je o čemu je reč, pa je kazala da će ih tužiti.

"Biće ovo lepa tužba, čijoj se odšteti unapred radujem. A za one koji su, nažalost, masovno poverovali i naseli samo mogu da kažem da se maksimalno ograđujem od ovoga", napisala je Nina i upozorila svoje fanove da ne nasedaju na lažnu reklamu:

"Ovo pišem samo zato što dnevno dobijam stotine poruka od žena iz čitavog regiona koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasele na laž. Zaista nemam veze sa ovim. Molim da mi se jave svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama advokata, svaki info nam je bitan. Hvala unapred", napisala je Nina.

Lažna promoterka Nikolina "reklamirala" vibrator

I Nikolina Pišek je bila žrtva reklamne prevare. Ona je bez sopstvenog pristanka postala zvezda reklame za vibrator, u kojoj kaže da ne može da živi bez ove stvarčice i da joj se posebno dopada što baterije traju dugo.

"U toj reklami montirana je moja izjava s promocije 'ajfona'. Prijatelji koji su mi javili da se snimak pojavio na Jutjubu i pitaju me zašto ih ne tužim, ali ne znam ko je to uradio", rekla je Nikolina tada.

foto: Damir Dervišagić

Kurir/Jelena Stuparušić/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track