TOMOVIĆ DIREKTNO IZ BARA O STANIJI, MINI I OGROMNOJ RIJALITI DRAMI! Žao mi je što će ta na kraju da završi na smetlištu!
Foto: Printscreen, Premijera

iskren

TOMOVIĆ DIREKTNO IZ BARA O STANIJI, MINI I OGROMNOJ RIJALITI DRAMI! Žao mi je što će ta na kraju da završi na smetlištu!

Stars -

Vladimir Tomović 1. januara diskvalifikovan je iz "Zadruge 3" zbog fizičkog napada.

Na svoju adresu primio je i tužbu, ali on ne poriče da je nacionalista. O čitavoj drami, ali i bivšim rijaliti ljubavima iskreno je progovorio direktno iz Bara.

"Ja jesam nacionalista, jesam neko ko poštuje svoju veru i svoju tradiciju! Ko nju veliča i ko je ponosan zbog toga što je. Ja sam Srbin iz Crne Gore, ja sam pravoslavac, ne mrzim nijednu veru, naciju, čoveka... kod mene na Božić i Vaskrs dolaze ljudi koji su svih vera i nacija", izjavio je za "Premijeru" Vladimir.

"Mina Vrbaški je javno, jasno i glasno rekla da se bavila prostitucijom, da je koristila nedozvoljene supstance. Stanija, to prvo... Stanija živi život koji je totalno drugačiji. Žao mi je što će ta prelepa devojka na kraju da završi na nekom smetlištu", istakao je on, pa dodao da njih dve nikako ne bi stavljao u isti koš.

"Ne bih ja u isti koš Minu i Staniju. To su dva različita tipa žena. Ja sam u Staniju stvarno, iskreno bio zaljubljen, Mina mi je bila porijateljica tamo. Za 99 posto tih žena tamo Stanija je institucija, to je činjenica. Ja jesam u nekom afektivnom stanju govorio ružne reči za nju, koje su bile prouzrokovane njenim ružnim rečima, ali u suštini ona se razlikuje od Mine. Ja sam od Mine pokušao da naprvim boljeg čoveka... Ne ide!" izjavio je Vladimir u iskrenom obraćanju, pa dodao da mu je drago što je Stanija srećna sa svojim dečkom.

On se, takođe, dotakao i Dragane Mitar:

"I ona priča loše o meni! Žao mi je te dece i tih ljudi... ", ciljajući na porodice Mitrove i Fetića koje trenutno svakako pomno prate sva turbulentna dešavanja iz "Zadruge".

foto: Printscreen, Premijera

Kurir.rs/Foto: Printscreen Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track