TOMOVIĆ I MENSUR SU JEDNO VREME ČAK I TRENIRALI ZAJEDNO! A onda mu je preoteo devojku, pa se sad ne podnose? ŠOK!
Foto: Printscreen

MALO KO JE ZNAO

TOMOVIĆ I MENSUR SU JEDNO VREME ČAK I TRENIRALI ZAJEDNO! A onda mu je preoteo devojku, pa se sad ne podnose? ŠOK!

Rijaliti -

Izvesni sugrađanin Vladimira Tomovića i Mensura Ajdarpašića iz Bara otkrio je da se dvojac svojevremeno baš družio. Išli su zajedno do grada, u teretanu, prenosi Alo pisanje Sveta, ali pošto je Mensur Vladimiru preoteo devojku - sve je palo u vodu.

"Bar je malo mesto, ovde se svi poznajemo, pa tako i Tomović i Mensur. Mensur je ušao da isprovocira Vladimira da udari nekoga i da ga izbace", siguran je on.

"Oni su se jedno vreme čak družili u spoljnom svetu, izlazili, trenirali zajedno, ali nastao je problem kada je devojka na koju je Vladimir bacio oko izašla sa Mensurom na piće. Ispalo je da mu je Mensur preoteo devojku, pa je napravio scenu, rekao je da mu nije pravi prijatelj i još mu je i pretio. Tako su se razišli, ali očigledno je da mu Mensur nije zaboravio taj konflikt iz prošlosti, pa je samo čekao momenat... Ustvari, njih dvojica ne mogu da se takmiče, Vladimir ima skoro 40 godina, dok ovaj mali ima 24", rekao je on, pa dodao:

"U svakom slučaju, Mensur je našao način da se dokopa malo popularnosti, a znajući da mu unutra Vladimir ne može ništa, uradio je ono što je uradio, i to iz inata. Zato se i približio Mini Vrbaški", zaključio je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Svet/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja