Najnovije vesti

POSLE VEZE DUGE 4 GODINE ZA 9 DANA SAM PRISTALA DA SE UDAM ZA DRUGOG! Detalji burnog ljubavnog života Slavice Ćukteraš!
Foto: Printscreen Magazin In

ovo niko nije znao

POSLE VEZE DUGE 4 GODINE ZA 9 DANA SAM PRISTALA DA SE UDAM ZA DRUGOG! Detalji burnog ljubavnog života Slavice Ćukteraš!

Stars
19:03h

Slavica Ćukteraš iznela je do sada malo poznate detalje iz privatnog života, pa iznenadila mnoge. Kako je objasnila, pre braka koji je sada već sporazumno okončan, imala je dugu vezu posle koje je nakon svega devet dana pristala da se uda za drugog muškarca. 

"Moj život je buran. I da ti kažem nešto, imala sam pre braka vezu od četiri godine. Završila sam tu vezu i posle 9 dana sam se verila sa drugim. Da li se to poklopilo ili nije, ja nemam pojma. Umereno", ispričala je pevačlica u "Magazin Inu", pa dodala: "Ja sam se sa svojim bivšim suprugom zabavljala, imali smo prekid od mesec i po dana, nastavili smo i opet se nije održalo."

Sa druge strane, govoreći uopšteno o ljubavi posle braka, zaključila je da "živimo u zatucanoj sredini" i da postoji "veliki problem u društvu" kada je tako nešto u pitanju. 

"Jedna moja prijateljica je živela sa Adrijanom Limom dugo godina u kući. I ona je meni lepo ispričala da to u Americi, žena razvedena i kada nađe momka pa ga promeni posle braka, za tri meseca neki novi... tamo se takva žena ne naziva k*rvom. Nikako se ne naziva, to je normalno! Samo kod nas žena koja nađe nekog posle razvoda je k*rva! 'Sram je bilo', 'majka', 'ju, izašla u grad', 'šta li dete radi u deset sati uveče', 's kim je dete kad ona tako'... zatucani smo do zla boga! To je problem društva", otvoreno je komentarisala pevačica. 

foto: Printscreen Magazin In

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Magazin In

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...