LUKA PRE SOFIJE MUVAO JOVANU TIPŠIN! Procurila PREPISKA fudbalera i pevačice! STARTUJE SAMO PLAVUŠE (FOTO)
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

stars hit priča

LUKA PRE SOFIJE MUVAO JOVANU TIPŠIN! Procurila PREPISKA fudbalera i pevačice! STARTUJE SAMO PLAVUŠE (FOTO)

Stars -

Redakcija Kurir Starsa došla je u posed prepiske u kojoj su ostali komentari pevačice, dok je fudbaler svoje poruke izbrisao nakon što je uplovio u vezu s manekenkom

Luka Jović poslednjih meseci važi za zavodnika broj jedan na našoj javnoj sceni, a na toj poziciji je pre svega zbog veze sa manekenkom Sofijom Milošević. Ipak, nije ona jedina koja je zapala za oko popularnom i uspešnom sportisti.

foto: Dragana Udovičić

Fudbaler, koji je već nekoliko meseci u turbulentnoj vezi sa plavokosom lepoticom, i pre nje udvarao se poznatim damama. Na tom spisku je ni manje ni više nego Jovana Tipšin! U prilog tim tvrdnjama svedoči i prepiska u čiji posed je došla redakcija Kurir Starsa, a koja je nastala u decembru 2018. godine. Naime, sportista je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde se pre nešto više od godinu dana prvi put obratio pevačici. Odgovorio je na jednu njenu Instagram priču, na šta mu je Jovana kulturno uzvratila. Iako je istina da se međusobno ne prate, izgleda da ga je nečim zaintrigirala čim je želeo da ostvari komunikaciju sa njom.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, kako saznajemo od izvora bliskog fudbaleru, čim se Jović smuvao sa Sofijom, obrisao je sve dokaze o švrljanju po društvenim mrežama, pa i ono šta je pisao Tipšinovoj.

foto: Privatna Arhiva

- Luki se Jovana baš svidela. On inače voli plavuše i uglavnom njih i startuje. Tada kada je želeo da se upozna sa Jovanom, nije bio naročito poznat, niti prisutan u javnosti kao danas. Prati on većinu pevačica, starleta i javnih ličnosti, ali, eto, Jovana mu je zapala za oko. Nije želeo da bude navalentan, nego je samo prokomentarisao da je zgodna jer je postavila atraktivnu fotografiju. I ona sigurno nije bila imuna na njega čim mu je odgovorila. Kratko su se dopisivali jer je videla da je reč o fudbaleru koji je dosta mlađi od nje, pa je bila štura i obazriva u odgovorima. Nisu razmenili brojeve telefona, niti su se udubljivali u komunikaciju i sve se završilo na nekoliko kratkih slatkorečivih komentara na račun njenog izgleda - završava naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo pevačicu, koja se u prvi mah zbunila kada smo joj rekli da posedujemo njenu prepisku sa Jovićem.

- Iznenadili ste me tim pitanjem, nemam šta da kažem na tu temu. Istina je da smo Luka i ja kratko komunicirali, ali samo na društvenoj mreži. Iako ga lično ne poznajem, o njemu mislim sve najbolje - kratko je poručila Jovana.

UDVARAO SE I DARI BUBAMARI

foto: Damir Dervišagić

Samo nekoliko meseci pre nego što je počeo vezu sa Sofijom Milošević, Luka se udvarao i Dari Bubamari. Pevačica je tada izjavila da joj je drago zbog toga. - Imponuje mi što je naš čovek, koji je poznat u svetu, bio baš na mom nastupu. Drago mi je što sam mu jedna od omiljenih pevačica. Ja tog momka ne poznajem! Znam samo da su fudbaleri, kad imaju pauzu, željni dobrog provoda u Beogradu, pa zato često dolaze baš na moje nastupe - rekla je Dara u oktobru prošle godine.

Kurir.rs/ Lj. Stanišić Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

foto: AMG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track