SUZANA JE PLAKALA KAO KIŠA DOK JE PRIČALA TELEFONOM SA SINOM! Danas su joj upucali Nikolu, a tada joj je ovo OTKRIO!
Foto: Printscreen

koliko joj je samo nedostajao

SUZANA JE PLAKALA KAO KIŠA DOK JE PRIČALA TELEFONOM SA SINOM! Danas su joj upucali Nikolu, a tada joj je ovo OTKRIO!

Stars -

Suzana Perović protekle godine bila je stanarka Bele kuće "Zadruge", a njen emotivni telefonski razgovor sa danas ranjenim sinom Nikolom i danas mnogi pamte. U tom razgovoru sin je majci otkrio da uskoro otvara školu tenisa za decu, kao i da je položio za Nadalovu akademiju te dobio licencu.

Podsetimo, Suzana je Nikolu dobila u braku sa Vladom Perovićem, a javnost je u šoku ostavila i informacija da je naslednik i ranije imao problema sa zakonom.

Pored Nikole par je, inače, dobio i ćerku Dajanu.

Na rijaliti imanju u Šimanovcima, Suzana je ostavila trag i romansom sa Mikijem Đuričićem, koju je započela i dalje zakonski udata za estradsnog menadžera.

foto: Printscreen

"Svi su dobro kad si ti dobro. Nemoj više da plačeš. Šta god da si radila, jesi li ti nekad pomislila na nas?" upitao ju je tada Nikola.

"Jesam. Jao, jesam, biću dobra", odgovorila je majka Suzana svom sinu tokom telefonskog razgovora.

"Nema onda, sedi tu do kraja. Kad sudija svira kraj, onda izlaziš", bodrio ju je on.

"Dobro, dobro. Ljubavi moja, ljubavi moja najveća na svetu. Ti i ona (ćerka) meni dajete snagu", kroz suze je izgovorila pevačica.

Kako se navodi, tridesetogodišnji Nikola Perović danas je upucan u nogu u centru Beograda, a prema nezvaničnim saznanjima odbio je saradnju sa policijom i u Urgentni centar prevezao ga je otac Vlada.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja