TI MI SE NE OBRAĆAJ! GLUPA PREPARIRANA VEVERICE! Janjuš na ivici nervnog sloma: Odbrusio im nikad ŽEŠĆE!
Foto: Printscreen

crni sto se tresao

TI MI SE NE OBRAĆAJ! GLUPA PREPARIRANA VEVERICE! Janjuš na ivici nervnog sloma: Odbrusio im nikad ŽEŠĆE!

Rijaliti -

Marko Janjuševcić Janjuš pronašao se u izlaganju Mime Živković, a onda ustao pa izrazio revolt kao nikada pre. Odmah zatim, on je i prekinuo prijateljstvo sa Majom Marinković, a od njegovih reči tresao se čitac crni sto "Zadruge".

"Ima crtu da voli da ponižava ljude, osoba u čijem prisusutvu možete da se osećate manje vredno... Ima dozu agresije, voli samo sebe. Ima odvratne psovke. Umislila je da ima ogromnu podršku spolja. Mislim da ima sposobnost da zavlači druge osobe, a da te osobe nisu ni svesne da se taj neko igra sa njima, sve radi zarad rijalitija", pričala je Mima, pa navukla Janjušev bes.

foto: Printscreen

"Preparirana veverica misli na mene! Glupa si, ne kapiraš ništa ovde", brecnuo se on, pa se zatim obratio i Maji Marinković, koja se tada smejala.

"Šta se ti smeješ? Zbog tebe su sve ove stvari, a ti se smeješ. Do kraja rijalitija nemoj da mi se obraćaš", istakao je on.

"Smejem se jer se i ti smeješ. Hajde, svali sve na mene! Ti si istripovan zbog jučerašnjeg dana", munjevitom brzinom uzvratila mu je Maja.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track