PEVAČA PRESTRAVILA RIJALITI DRAMA SINA I NJEGOVE DEVOJKE! On u krvavoj košulji, ona sa zavojima... A evo gde su SAD!
Foto: Happy screenshot

IZBEZUMLJEN

PEVAČA PRESTRAVILA RIJALITI DRAMA SINA I NJEGOVE DEVOJKE! On u krvavoj košulji, ona sa zavojima... A evo gde su SAD!

Stars -

Novica Zdravković bio je ubeđen da je reč o laži kada je na internetu naišao na vest da mu je nesuđena snajka Slađana Petrušić prerezala vene. Međutim, kako se navodi, nekoliko sati kasnije doživeo je šok kada ga je pozvao sin Dušan i obavestio ga gde je i šta se dešava.

Pevač je tada izbezumljen skočio iz kreveta iz kog se danima ne pomera, jer se oporavlja od operacije tumora bešike, te krenuo da pomogne sinu.

"Ja sam mislio da mi je sin u rijalitiju 'Parovi', ali kada sam ga čuo kako zapomaže da je bez para i garderobe u Zemunskoj bolnici, prestravio sam se. Nisam znao šta se dešava. Rekao sam mu da sedne u taksi i da ću ga ja čekati ispred zgrade. Došao je sa svojom devojkom Slađanom kojoj je bila povređena šaka. Njih dvoje više nisu želeli da ostanu u rijalitiju pa su se sukobili sa obezbeđenjem kada je Slađa u svom metežu sebi isekla šaku. Hitno je prevezena u bolnicu i tu su je ušili. Sada su kod Dušana u stanu", započeo je priču Novica, koji se mnogo potresao kada je video sina u krvavoj košulji.

"Ništa mi nije bilo jasno. On u krvavoj košulji, ona sa zavojima na ruci. Sada su kod mog sina Dušana u stanu i oporavljaju se i ne pada im više na pamet da budu deo bilo kog rijalitija, ne treba im to", kroz suze je ispričao Novica, koji je sinu strogo zabranio da se vraća u rijaliti.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Star/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track