Najnovije vesti

DARKO LAZIĆ KONAČNO PRIZNAO SVE O SKANDALU SA CIRIŠKOG AERODROMA: Bio sam prisutan kad je Cobi URINIRAO, neću da KRIJEM
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Premijera

PRVI PUT O TOME

DARKO LAZIĆ KONAČNO PRIZNAO SVE O SKANDALU SA CIRIŠKOG AERODROMA: Bio sam prisutan kad je Cobi URINIRAO, neću da KRIJEM

Stars

Slobodan Veljković Cobi objavio je blamantan snimak sa ciriškog aerodroma na kojem urinira i psuje, a na snimku se pojavljuje i pevač Darko Lazić.

"Pi*anje po ciriškom aerodromu, bre! 'ajde brate, sad da se ispi*amo, bre! Opa! Ide gas! Mamu vam je*em, bre, ko si ti?!" Obični smrtnici, gledajte gde smo! Evo mog brata Darka Lazića! Ide gas! Prajvat džet, sirotinjo, je*emo vas u usta", psovao je tada Cobi koji je snimao privatni avion.

foto: Dragana Udovičić

Darko Lazić tvrdi da je bio prisutan kada je pomenuti video nastao, ali da on tada nije video da je Cobi urninirao na pisti.

"Ja jesam bio prisutan tu, jer Cobi i ja smo leteli iz Ljubljane, čini mi se, za Cirih, privatnom avionom. Ja nisam video kada je dečko to uradio. Negov život, njegova stvar. Ne mogu ja da mu držim lekciju, to je njegov izbor. Ja sam tada sedeo u avionu, vidi se na snimku. Bio sam prisutan, neću da krijem", rekao je Lazić.

foto: Damir Dervišagić

Na pitanje novinara da li je znao da ga Cobi snima odgovorio je potvrdno, ali i da nije znao da je reper tada i urinirao.

"Znao sam, ali nisam znao šta je uradio ispred aviona, nisam video. Mi smo sedeli još u avionu, tek smo sleteli. Njegova stvar!", zaključio je Lazić.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Telegraf, Foto: Printscreen/Premijera, Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...