NAJOMRAŽENIJA I NAJLEPŠA UČESNICA VB UOPŠTE NIJE HTELA DA UĐE U RIJALITI! Evo šta je s njom sad: Nismo imali pojma da nas snimaju!
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

NAJOMRAŽENIJA I NAJLEPŠA UČESNICA VB UOPŠTE NIJE HTELA DA UĐE U RIJALITI! Evo šta je s njom sad: Nismo imali pojma da nas snimaju!

Stars -

Jelena Provči koja je pre 16 godina u "Velikom bratu" nosila titulu najomraženije stanarke ove rijaliti kuće danas je majka i vlasnica jedne novosadske picerije.

Ona je 2020. godine otkrila kako se upustila u rijaliti avanturu i kako je to uticalo na njen kasniji život i razvoj.

Šta te je navelo da uđeš u rijaliti program?

"Najzanimljivija priča u vezi sa mojim ulaskom u rijaliti 'Veliki brat' jeste što se nisam ni prijavila, već se dogodila situacija da su se moja najbolja drugarica i tadašnji momak prijavili i ja sam išla na kasting sa njima ne bih li im dala podršku. Bio je 26. decembar i jako hladan dan - smrzavali smo se. Tada nas je moj dečko sproveo preko reda kako ne bismo čekali duže i uveli su nas u prostorije u kojima se održavao kasting gde mi je prišla devojka koja je bila zadužena za numeraciju i nalepila broj i rekla mi da pođem sa njom. Govorila sam joj da ja nisam prijavljena, ali nije vredelo. Tako sam ušla u kandidaturu, a onda i u uži izbor nakon čega sam kao trinaesti kandidat plasirana u program."

Šta se promenilo od tada do sadašnjih rijaliti programa koji su postali potpuno neuporediva krajnost?

"Mnogo toga. Mi smo u prvoj sezoni bili u potpunosti nesvesni kamera. Nismo znali šta se dešava oko nas, ni kada se emitujemo i samim tim smo bili jako prirodni i nismo obraćali pažnju na to da li se snimamo i jesmo li uopšte u kadru. Bila sam svesna kamere samo onda kada bi se začulo zujanje, odnosno pomeranje, i bila sam ista kao i u privatnom životu. Nije bilo nikakvih strategija, planiranja u poređenju sa današnjim rijaliti programima u kojima je sve iscenirano i planski odrađeno što nema nikakve veze sa nekadašnjom pričom, ali prošlo je trinaest godina i za to vreme se emitovalo bar jedno dvadesetak rijalitija, pa je samim tim priča totalno drugačija."

Da li je izlazak iz "Velikog brata" kasnije poslužio kao stimulans za neke nove poslovne početke?

"Nije... Nažalost, sve to je usporilo moje poslovanje jer sam bila predstavljena u lošem svetlu uz pomoć montaže, sečenih rečenica, izvlačenja iz konteksta i to nije bila odskočna daska za posao. Nije mi donelo apsolutno nikakvu korist..."

Kurir.rs/MojNoviSad/Foto: Printscreen

Bonus video:

00:57

JK i Pavlovićka vrckale zadnjicama ispred Saše Kovačevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track