VLADO GEORGIEV IMA 2 ĆERKE SA MILICOM, ALI NIKAD JE NEĆE ODVESTI PRED MATIČARA: Brak nikome nije popravio ŽIVOT!
Foto: Damir Dervišagić

Živi sa tri curice i uživa

VLADO GEORGIEV IMA 2 ĆERKE SA MILICOM, ALI NIKAD JE NEĆE ODVESTI PRED MATIČARA: Brak nikome nije popravio ŽIVOT!

Stars -

Pevač Vlado Georgiev svako slobodno vreme uživa da provodi sa porodicom. Iako formalno nisu u braku, izabranicu Milicu Samardžiju naziva suprugom. Zajedno uživaju u odgajanju ćerki, troipogodišnje Sofije i dvogodišnje Elene.

Ljubav sa deceniju i po mladom partnerkom, tada studentkinjom Pravnog fakulteta u Beogradu, desila mu se na snimanju spota Iskreno.

foto: Dragan Kadić

Šta vam u ovom periodu Sofijinog i Eleninog odrastanja predstavlja najveći izazov, a u čemu naročito uživate?

- Ta dečja iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome sada kao roditelji uživamo. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno. Gledate u sutrašnje ljude. To ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nikada nisam primećivao dok nisam postao otac. Opšte je poznato da su ćerke mezimice očeva.

Uspevate li Sofiji i Eleni da kažete ne?

- Naravno da ne uspevam. Odavno i ne pokušavam.

Kako izgleda živeti okružen energijom tri dame?

- Lepo. Ali, nije lako. Blaga i neagresivna okupacija muškog bića, svakako.

Igrate li na kartu šarma kada se nađete u nemilosti vaše izabranice? Ko prvi podiže belu zastavicu kada ste u ratnoj zoni?

- Ne manipulišem, tu osobinu mrzim kod ljudi. Ako sam kriv, sagledam situaciju i činim ono što mislim da je najispravnije i najpametnije. Ako treba dići belu zastavicu - dižem.

Milicu nazivate suprugom mada formalno niste u braku. Da li još imate isti stav o famoznom potpisu ili ostavljate prostora ɖa se to u budućnosti promeni?

- Oboje imamo isti stav po pitanju institucije građanskog braka - nepotrebno, suvišno, prevaziđeno. To nikome nije popravilo život. Bitno je kako živimo, šta radimo i kako branimo našu porodicu. Nije lako. Ali, matičar... Nikako.

Ima li istine u uvreženom mišljenju da su četrdesete krizne godine za muškarca?

- Moguće. Ja bih to nazvao godinama iskušenja. Jednako i muškarcima i ženama. Valjda tada konačno shvatimo da nismo više mali.

–S jedne strane, insistirate na tradicionalnim vrednostima, a, s druge, zastupate moderne ideje, pokazujući da je moguće biti i tipičan Balkanac i čovek širokih shvatanja. Kojim kriterijumima se vodite kroz život?

-Životnim iskustrvom, za koje slobodno mogu reći da je veliko. Svuda sam bio, svašta video i čuo, mnogo toga naučio... I još učim. Trudim se da budem bolji, stalno se preispitujem i radim na sebi.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Hello

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja