POGINUO JE KAD I ŠABAN A GOCA MU UPUTILA POTRESNE REČI: Najdraži Mirsade, nikad nećeš biti zaboravljen! Dala je OBEĆANJE
Foto: Printscreen/ Instagram, Damir Dervišagić

Potresno

POGINUO JE KAD I ŠABAN A GOCA MU UPUTILA POTRESNE REČI: Najdraži Mirsade, nikad nećeš biti zaboravljen! Dala je OBEĆANJE

Stars -

Prošlo je godinu dana od tragične smrti Šabana Šaulića, a njegova udovica Gordana nije zaboravila da oda počast Mirsadu Keriću (43), koji je poginuo zajedno s njenim Šabanom.

Gordana je na Instagramu objavila fotografiju nastradalih Šabana i Mirsada.

"Naravno, i naš najdraži Mirsad nikad neće biti zaboravljen i večno će ostati u našim srcima, baš onako kako ga je i Šaban voleo? A, takođe i Bobiju želimo što brži oporavak i da nam se što pre vrati", napisala je Gordana.

Podsetimo, Mirsad Kerić (43), koj je bio vozač automobila u kojem je život izgubio pevač Šaban Šaulić, preminuo je dan posle saobraćajne nesreće, koju je izazvao pijani vozač, i pored velikih napora lekara da Mirsada održe u životu, on je izdahnuo u Nemačkoj bolnici. Miras je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život juče izgubio Šaban Šaulić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja