UZEĆU ONO ŠTO MI PRIPADA! ŠABANOV VANBRAČNI SIN NAPRAVIO HAOS: Šaulići ne mogu da prodaju vilu bez Robertove dozvole!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

DRAMA

UZEĆU ONO ŠTO MI PRIPADA! ŠABANOV VANBRAČNI SIN NAPRAVIO HAOS: Šaulići ne mogu da prodaju vilu bez Robertove dozvole!

Stars -

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert je odlučio da se bori za deo koji mu zakonski pripada, zbog čega je Goca morala da obustavi prodaju luksuzne nekretnine vredne 1.000.000 evra.

"Goca je zbog velikih dugova u koje je upala nakon Šabanove smrti objavila prodaju vile od 1.000.000 evra. Ona je, još dok je Šaban bio živ, uzimala novac unapred za njegove nastupe, koji je potrošen, pa su dužnici nakon Šabanove pogibije počeli da im redovno kucaju na vrata. Jedini izlaz da se reši dugova bio je da proda luksuznu kuću, ali su i tu nastali problemi kada se Robert usprotivio. On se kao ravnopravni naslednik pojavio na ostavinskoj raspravi, gde je zahtevao svoj deo", govori dobro obavešten izvor i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

"Goca se bukvalno hvatala za glavu kada ga je videla. Nakon prvog ročišta rekla mu je da će mu deo biti isplaćen čim proda kuću samo je potrebno da on odustane od trke za nasledstvom. Robert je to odbio uz prigovor da se neće složiti da se kuća proda sve dok se ravnopravno imovina ne podeli."

"Ja ću se uzeti ono što mi pripada. Zašto da ne uzmem ono sto mi sleduje. Ja sam ravnopravan sa ostalom Šabanovom decom i neću odustati od nasledstva", rekao je Robert.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/S. Telegraf, Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track