MILICA ISKRENO O DEJTU SA ČODOM, NOVOM STANU I PROZIVANJU SNEŽANE ĐURIŠIĆ! To mi je bio prvi put da uradim nešto NASLEPO
Foto: Printscreen Magazin In

OTVORILA DUŠU

MILICA ISKRENO O DEJTU SA ČODOM, NOVOM STANU I PROZIVANJU SNEŽANE ĐURIŠIĆ! To mi je bio prvi put da uradim nešto NASLEPO

Stars -

Milica Pavlović objasnila je da se sa Čodom u restoranu našla potpuno spontano, kako je konačno pazarila stan, te istakla da "niko nikada neće saznati šta se stvarno desilo" kada je izgovorila ime svoje koleginice pevačice, jer je papirić pocepala a sa Snežanom Đurišić se posle gostovanja u emisiji u kojoj se sve i izdešavalo - nije ni čula.

"Što se tiče Čode, to je tako spontano ispalo. Imala sam pauzu između snimanja i sedela u restoranu. Stigla mi je njegova poruka, napisala sam u kom restoranu sedim i ako hoće da može odmah da dođe. Sačekala sam ga, dosta je kasnio, ali videlo se da je to za njega bio doživljaj. Iskrena da budem, i meni je bio, jer sam prvi put tako nešto uradila na slepo. Znala sam da sam u restoranu u koji stalno izlazim, usred bela dana i da ništa ne može da pođe po zlu. Čoda je bio simpatičan, vidim da je video naišao na odlične reakcije", ispričala je ona.

S obzirom na to da se u poslednje vreme priča i piše o nekretninama koje poznate ličnosti kupuju, ni Pavlovićeva u ovom slučaju nije izuzetak - uspela je da kupi stan i konačno se skući u prestonici.

"U septembru ističe moj devetogodišnji ugovor sa 'Grandom'. Prvo sam htela da uložim u karijeru, a kad je sve došlo na svoje mesto, konačno sam kupila i stan."

Milica je, inače, bila gost u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom izvukla je jedno škakljivo pitanje. Odgovor je morala da da, ali ne i da pročita šta piše na ceduljici. Ona je, međutim, kao iz topa izustila:

"Snežana Đurišić", ali niko nije znao šta piše na papiriću.

Nakon toga se u medijima nagađalo kako je pisalo:

"Navedi najiritantniju osobu sa estrade", ali je to Pavlovićeva demantovala.

"Pitanje jeste bilo teško, a mediji nikada neće saznati šta je u pitanju jer sam papirić pocepala. Nisam se čula sa Snežanom nakon te emisije", zaključila je pevačica.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Printscreen Magazin In

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track