Najnovije vesti

KOMŠIJE TRAGIČNO NASTRADALOG GRUA OTKRIVAJU: Deca stalno pitaju za tatu, udovici Danici nikad TEŽE nije bilo!
Foto: Damir Dervišagić

Stars priča nedelje

KOMŠIJE TRAGIČNO NASTRADALOG GRUA OTKRIVAJU: Deca stalno pitaju za tatu, udovici Danici nikad TEŽE nije bilo!

Stars

Reperovi sinovi tek sad postaju svesni da njihovog oca više nema, a naročito
stariji dečak, pa bivša manekenka na sve načine pokušava da im nadomesti njegov gubitak

Uskoro se navršava šest meseci otkako je tragično izgubio život Dalibor Andonov Gru, a kako je Kurir Stars saznao, za njegovu udovicu Danicu nastupio je još teži period.

Naime, naša ekipa uputila se u kraj gde živi reperova porodica - supruga, njihova dva sina, kao i Gruovi roditelji. U razgovoru s komšijama koje svakodnevno susreću članove porodice Andonov saznali smo da su deca tek sada postala svesna da više nema njihovog tate i da veoma pate.

Iz tog razloga, kako nam je ispričala jedna komšinica, Danica je zabrinuta jer je svesna da ne može da nadomesti deci očev gubitak, pa kroz razgovore s njima pokušava da im ublaži patnju.

zgrada u kojoj  je gru živeo Svi u komšiluku  saglasni su da je  reperov odlazak  veliki gubitak
zgrada u kojoj je gru živeo Svi u komšiluku saglasni su da je reperov odlazak veliki gubitakfoto: Nemanja Nikolić

Njihov stariji sin bolje shvata situaciju, ali je činjenica da je Gruovoj udovici neophodna muška ruka u kući. Problemi s kojima se ona susreće tiču se i stvari koje je dosad obavljao Dalibor kad je reč o deci. Iako joj svekar i svekrva pomažu na dnevnom nivou, ona se sada bori sama kao lavica kad je vaspitanje dece u pitanju.

S druge strane, sada kad najviše treba da se posveti sinovima u teškom trenutku, Danica bi trebalo da počne da radi. Kako smo ranije pisali, Gruovi prijatelji pritekli su joj u pomoć kako bi lakše našla posao, ali do njenog zaposlenja do ovog momenta još nije došlo. Iako su se pojavile pojedine ponude za Daničino zaposlenje, saznajemo da se bivša manekenka nalazi na raskrsnici. S jedne strane bi trebalo još intenzivnije da se posveti deci i kontroliše njihovo odrastanje, a s druge da uspostavi redovne prihode s obzirom na to da je Gru bio taj koji je izdržavao za života porodicu.

Danica je iz tog razloga odlučila da provede raspust s decom na Kopaoniku, a društvo im je pravila Tijana Dapčević. Kako smo saznali u komšiluku pevačeve porodice, dečacima je prijao odmor s mamom.

UMRLICA I DALJE STOJI NA ULAZU U ZGRADU

foto: Nemanja Nikolić

Na zgradi u kojoj živi Gruova porodica i dalje stoji umrlica koju su postavili kad je tragično preminuo 9. septembra. Reperovi roditelji, kao i njegova supruga, slabo napuštaju dom. Danica se tek nedavno prvi put pojavila u javnosti, na premijeri filma "Grudi", kad je došla u društvu prijateljice, ali je sve vreme stajala gotovo pognute glave i ozbiljna.

Bila je i na dodeli nagrada MAC, gde je jedan deo manifestacije bio posvećen njenom suprugu.  

Kurir/N. Mijušković/Foto: Damir Dervišagić

foto: AMG

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...