Najnovije vesti

ĆERKA VERENIKA BILJANE SEČIVANOVIĆ BRUTALNO PRETUČENA: Devojčica završila na Urgentnom sa PODLIVIMA! STRAHOTA
Foto: Damir Dervišagić

UŽAS

ĆERKA VERENIKA BILJANE SEČIVANOVIĆ BRUTALNO PRETUČENA: Devojčica završila na Urgentnom sa PODLIVIMA! STRAHOTA

Stars

Ćerku verenika Biljane Sečivanović večeras su oko 19 časova i 30 minuta u beogradskom naselju Grocka pretukli otac i deda njene bivše drugarice.

Šesnaestogodišnja devojčica je trenutno u Urgentnom centru i ima podlive i masnice po celoj glavi, a doktori joj rade skener glave.

Devojčicin otac Aleksandra je za "Novosti" rekao da je veoma potrešen i da za svojih 45 godina života nikada nije doživeo ništa slično.

"Boli je jako glava, padala je dva puta u nesvest, sada je na snimanju glave ovo nikada nigde nisam video", rekao nam je vidno uznemiren Aleksandar.

Kako nam je Aleksandar rekao, njegova ćerka i njena bivša drugarica su se juče posvađale u školi, da su to bile sitne čarke između njih dve, ali da nije mogao ni da nasluti da će doći do ovog nezapamćenog nasilja.

foto: Damir Dervišagić

"Juče su imale svađu dok su se vraćale iz škole. To nije bilo ništa strašano. Večeras kada je krenula kući primetila je da je prati automobil, Pošto su je pratili dva kilometara, istrčali su iz auta i počeli da udaraju moje dete po glavi, pesnicama. Sve se dešavalo ispred jedne osnovne škole. Mlađa deca su bila tu i gledala su šta se dešava. Ona je sva u podlivima, modricama, unezverena je. Jako mi je teško. Kao i svako otac, veoma sam vezan za svoju ćerku. Ja ne mogu da zamislim u kakvom filmu ti morbidni ljudi žive kad su se organizovali da pretuku moju ćerku.", rekao je Aleksandar.

Aleksandar je prijavio slučaj odmah policiji i kada je došao po ćerku nije mogao da dođe sebi, i kako nam je rekao, neće još dugo.

"Zvala me je i istrčao sam iz stana. Ne mogu da vam opišem očaj koji sam osetio u tom trenutku, ali se nadam da će policija uraditi da se ovo nikada nikome ne ponovi. nijednom detetu."

Aleksandar je verenik pevačice Biljane Sečivanović. Zvezda Granda nije bila sa njim u Urgentnom centru jer nije ni stigla da krene za svojim verenikom.

Kurir.rs / Novosti, Foto: Damir Dervičagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja