JAVNE LIČNOSTI ŽIVE KAKO ASTROLOZI KAŽU: Emina kroji život prema zvezdama, a Ceci omašili prognozu ZA UDAJU
Foto: Kurir

Zvezdane staze

JAVNE LIČNOSTI ŽIVE KAKO ASTROLOZI KAŽU: Emina kroji život prema zvezdama, a Ceci omašili prognozu ZA UDAJU

Stars -

Radoznali - Mnoge zvezde vole da zavire u svoje natalne karte, a pojedine prema njima i žive. Nekima su date dobre smernice, ali se mnoga predviđanja ipak nisu ostvarila

Mnogima je horoskop samo vrsta zabave, dok drugi veruju u položaj zvezda, pa sve svoje aktivnosti planiraju u skladu sa tim. Slična je situacija i s javnim ličnostima.

foto: ATA Images

Pravi primer onih koji veruju u astrologiju je Emina Jahović.

- Moj astrolog je i moj prijatelj. O svemu sa njom pričam i ona mi je rekla da je ovo dobro vreme za album, pa ću zato i objaviti nove pesme uskoro. To je žena koja mi je i dobra prijateljica pre svega. Volim da pričam s njom, da se savetujem, veoma je duhovna osoba. Mi o svemu pričamo, i o poslu, između ostalog. Verujem i u boga, bog je zapravo taj koji je sve namestio da bude kako treba - rekla je Emina pre tri godine i otkrila da je album snimila u dogovoru s njom.

foto: ATA Images

Sa druge strane, Goci Tržan i Ceci Ražnatović rađene su natalne karte, ali se astrolozi u njihovim slučajevima nisu proslavili. Goca horoskop čita iz hobija, priznaje da je posećivala astrologe, ali nije bila zadovoljna rezultatima.

- Ponekad pročitam horoskop, ali ne mogu da kažem da verujem u te stvari. Više puta mi je rađena natalna karta, nekad su to činili afirmisani astrolozi, ali se predviđanja nisu ostvarila. Mislim da nije baš tako jednostavno uraditi dobar horoskop - rekla je Goca.

foto: Damir Dervišagić

Ceca Ražnatović izrazila se pozitivno o astrologiji.

- Astrologija je divna nauka, postojala je još kod starih Egipćana. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih verujem u astrologiju. Ipak, nemam naviku da čitam horoskope u novinama. S druge strane, lični horoskop jasno oslikava naš karakter i neke važne događaje, tako da ga podržavam - rekla je ona, ali prognoze astrologa, bar one javne, nisu se ispunile.

„Upoznaće muškarca za koga će se udati u februaru 2015. godine. Čovek koji će je osvojiti nije sa ovih prostora, izuzetno je bogat, ali povezan sa inostranstvom. Susret će biti fatalan, privući će ih obostrana hemija, koja će se javiti čim se upoznaju. On će je odvesti negde daleko, na obalu okeana, gde će pronaći mir“, glasila je jedna prognoza, ali Ceca se ipak nije udala u predviđenom roku.

SLAVICA ĆUKTERAŠ

Predvideli joj brak, razvod NE

foto: Damir Dervišagić

Slavici je astrolog 2012. rekao da će raskinuti s tadašnjim dečkom i udati se za bogatog sportistu. Vladimir Avramović savršeno se uklapa u opis koji joj je dao astrolog.

- Tvoj budući muž je sportista, povezan s inostranstvom, ali nije stranac. Upoznaćete se preko prijatelja. Imaćete dvoje dece, dečaka i devojčicu - rekao je on tada, a ona se potom udala, ali se nedavno razvela.

BRANKO ĐURIĆ ĐURA

To je egzaktna nauka

foto: Vladimir Šporčić

Branko Đurić Đura otkrio je da je njemu i supruzi Tanji zapisano da budu zajedno: - Neko od prijatelja ko se bavi astrologijom rekao nam je da se, kad se uporede naše natalne karte, vidi nešto gotovo neverovatno. Poklapa se sve što treba da se poklapa i za 180 stepeni se razlikuje ono što mora da se razlikuje. Kad je reč o egzaktnoj nauci, ne ostaje prostora za pitanje da li verovati ili ne. To je kao kada bi me neko pitao da li verujem u matematiku.

RADA MANOJLOVIĆ

Raskid joj bio suđen

foto: Sonja Spasić

Dok se zabavljala s Momirom Gajićem, astrolog je Radi rekao da se neće udati za njega. Pevačici je zapisano u zvezdama da je čeka brak sa starijim muškarcem: - Rada i njen budući suprug upoznaće se na nekom snimanju i kada ga bude prvi put videla, istog trenutka će ostati bez daha. Taj muškarac imaće jedno žensko dete i biće stariji osam godina od nje, gospodin koji je izuzetno racionalan i koji je verovatno po struci lekar.

ZDRAVKO ČOLIĆ

Sluša numerologa

foto: Tamara Trajković

Zdravko veruje u numerologiju, pa je mnoge stvari u životu radio u skladu s brojevima. Kada je u dogovoru sa suprugom Aleksandrom prvoj ćerki dao ime Una, pevač se konsultovao s numerologom. Ona je izračunala da da bi po datumu rođenja devojčica trebalo da se zove Zvezdana, pa su joj pevač i njegova žena dodali i to ime. Zdravko je udovoljio Uninoj želji da joj se sestra zove Lara, ali se ponovo konsultovao s numerologom, koji je potvrdio da je to ime u skladu sa njenim datumom rođenja.

OLJA KARLEUŠA

Muž joj zapisan u zvezdama

foto: Damir Dervisagic

Pevačica je u mladosti, kada je imala 18 godina, na nagovor drugarica prvi i jedini put bila kod astrologa. Tada je saznala da će se zaljubiti u dečka koji ima mladež na licu. Posle tri godine upoznala je Pecu, svog supruga. Iako joj je ta žena skoro sve pogodila, pevačica više nije poželela da opet uradi nešto slično.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track