GAGIJEVA SESTRA SLALA ANABELI PRETEĆE PORUKE: Napraviću ti HAOS! A tek da čujete šta joj bivši priča MARKU I LUNI! VIDEO
Foto: Printscreen

ATIJASOVA STVORILA POMETNJU

GAGIJEVA SESTRA SLALA ANABELI PRETEĆE PORUKE: Napraviću ti HAOS! A tek da čujete šta joj bivši priča MARKU I LUNI! VIDEO

Rijaliti -

Anabela Atijas postala je učesnica rijalitija , a to je šokiralo kako njenu ćerku Lunu, njenog dečka Marka i pevačicinog bivšeg muža Gagija, tako i celokupnu javnost.

Anabela je počela da dobija pretnje i to od Gagijeve sestre Sare bukvalno pred sam ulazak.

foto: Printscreen

"Uđi, zaje*i se da napadneš Gagija i prijaviću te socijalnoj službi zbog Nine. Idi, pokušaj i operi se, ali teško će ti uspeti. I sama znaš da je mnogo veći rijaliti napolju, a sa mnom dok si dobar, sve je okej, ali kad mi ideš na porodicu sam jako grozna, tako da uživaj unutra. Kunem ti se da ću ti ja napraviti haos, budi ubeđena, bolesnice. Dosta sam ja bila dobra", poručila je Sara, Gagijeva sestra.

foto: Printscreen

"Ona nije srećna i nije ispunjena, hoće da napravi haos. Hajmo sada da upropastimo tuđe živote, to tako ide. Zašto oni da budu srećni, a ja nesrećna? Ne verujem da će da ostane, možda je tu sedam dana.

"Zašto je ušla? Ovo treba da gledaju Nina i Blankica", govorila je Luna kroz suze.

"Meni je ovo smešno, izvinite. Luna, sve će proći", govorio je Marko.

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track