ANABELU ATIJAS JURE ZBOG 40.000 €: Pevačica pobegla u rijaliti zbog DUGOVA! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

Stars priča nedelje

ANABELU ATIJAS JURE ZBOG 40.000 €: Pevačica pobegla u rijaliti zbog DUGOVA! ŠOK!

Stars -

Iako se donedavno zaricala da nema šanse da ikad više uđe u rijaliti, Anabela Atijas je preko noći promenila mišljenje i postala učesnica treće sezone „Zadruge“, u kojoj su takmičari i njena ćerka Luna i bivši suprug Gagi Đogani.

Kako Kurir Stars saznaje, u takvoj odluci nije preovladala njena želja da bude pored ćerke, kako je nagovestila na samom ulasku u rijaliti, već to što je duže vreme u finansijskim problemima, koje ne može nikako drugačije da reši. Anabela, kako saznajemo od izvora bliskih njoj, duguje više od 40.000 evra, i to na nekoliko strana.

Bila je prinuđena da pozajmljuje novac još od prošle godine, kada je Luna kupila stan, a zatim snimala nove pesme, spotove... Ona je ćerki finansirala kupovinu nameštaja, kao i spot za poslednje dve pesme zato što Luna nije imala nastupe, a samim tim nije ni zarađivala. Problem je u tome što ni Anabela već neko vreme nema tezge kao ranije, pa je morala da pozajmi pare od prijatelja, misleći da će tokom novogodišnjih praznika obe imati više posla.

foto: Damir Dervišagić

To se ipak nije desilo, pa je poslednjih mesec dana bila očajna, ne znajući šta da radi. Pre dve nedelje stigao joj je poziv da postane učesnica „Zadruge“, što na početku nije želela, ali je brzo shvatila da joj je to jedino rešenje. Naš izvor kaže kako Anabela jeste dobila pozamašnu svotu novca za učešće u rijalitiju, od kojeg će moći da vrati dugove i da joj ostane deo, ali nije siguran da li je u pitanju iznos od 150.000 evra kako se pominjalo u medijima.

Da su naše informacije tačne, potvrđuje i to što je sama Luna priznala da je i ona u dugovima i da treba da vrati 25.000 evra.

- Ja sam očajna. Da sam znala šta će da bude, ne bih ušla, bolelo bi me dupe i za Marka i za Jelenu. A s druge strane, da nisam ušla, pocrkali bi svi, umrli bi. Ušla sam u dugove 25.000 evra, kako da vratim, od čega? - požalila se Luna.

foto: AMG

Kurir.rs/ I. Ercegovčević Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track