NEVIĐENI KONCERT IZ KARANTINA PREKO INSTAGRAMA: Severina iz Kebine kuće zapevala Grad bez ljudi
Foto: Instagram

IZNENAĐENJE

NEVIĐENI KONCERT IZ KARANTINA PREKO INSTAGRAMA: Severina iz Kebine kuće zapevala Grad bez ljudi

Stars -

Iznenađenje Kojićeva se dosetila da svojim fanovima na originalan način priredi koncert preko lajv uključenja

Severina Kojić održala je neobičnu svirku u subotu uveče preko Instagram lajva.

Hrvatska pop zvezda dosetila se da svojim obožavaocima priredi nezaboravnu noć uz pesmu i muziku na, u ovom momentu, jedini mogući način - preko društvenih mreža. Kojićeva je više od sat vremena pevala svoje velike hitove iz doma porodice Kojić na Bežanijskoj kosi, a imala je i brojne goste koji su se uključivali direktno u njen šou-program.

- Dragi moji, subota je veče, ne možemo nigde na svirku, ali možemo da pevamo ovako preko Instagrama - rekla je Severina na početku i zapevala numeru „Grad bez ljudi“ uz pratnju Miloša Roganovića na klavijaturama.

foto: Profimedia

Potom se uključio Vlatko Stefanovski i odsvirao deonicu na gitari, dok je Mirjana Bobić Mojsilović iz svoje kuće recitovala stihove. U Severinin lajv uključila se i mlada pevačica Naiva, čijim glasom je Kojićeva oduševljena i javno ju je pohvalila. Najemotivniji trenutak bio je kada se pevačica pesmom „Rođeno moje“ obratila sinu Aleksandru, kojeg danima nije videla. - Sine moj, ovo ti je za laku noć - poručila je ona i poslala poljubac svom nasledniku.

Mini-koncert završen je gostovanjem njenog svekra Dragana Kojića Kebe, s kojim je Severina u dnevnoj sobi otpevala hit „U snu ljubim medna usta“, ali i još nekoliko numera.

Brižna ćerka Kontroliše majku

Severina je na početku lajv uključenja rekla da se uredno pridržava svih propisanih mera u borbi protiv koronavirusa, da nosi masku, rukavice... U jednom momentu na šaljiv način uputila je pozdrave svojoj majci, koja se nalazi u Zagrebu. - Ovo veče posvećeno je i svim roditeljima koji zbog vanrednog stanja na mogu da budu uz svoju decu. Mama, volim te i da znaš da kontrolišem da li izlaziš napolje - rekla je ona.

Kurir / I. E.

Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track