Najnovije vesti

ZAZIRALA JE OD NJEGA 2 GODINE! Cakana otkrila zašto je bežala od Nebojše, ali je posle ovih njegovih reči poklekla
Foto: Dragana Udovičić

Više od 20 godina zajedno

ZAZIRALA JE OD NJEGA 2 GODINE! Cakana otkrila zašto je bežala od Nebojše, ali je posle ovih njegovih reči poklekla

Stars

Folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana je već dvadeset i kusur godina je u braku sa Nebojšom Negićem a tek skoro je otkrila kako je njihova ljubav počela.

Cakana kaže da je u vreme kada se družila sa grupom prijatelja ona bila sveže razvedena, a da je mislila da je Nebojša u braku, pa je od njega zazirala. Emocije su se desile kada se najmanje nadala. Putovanje u Čikago bilo je presudno da između njih plane ljubav.

- Moj sadašnji partner Nebojša i ja smo se upoznali tako što smo izlazili zajedno, u istom smo društvu bili. Znala sam da je nešto bio oženjen, pa sam imala veliku distancu o odnosu na njega. Uopšte me to nije interesovalo. Uživala sam u svom tadašnjem životu, kakav god da je on bio. Nakon godinu i po, dve dana, trebala sam da idem za Čikago i da ostanem dva, tri meseca tamo. Napravila sam večeru za prijatelje, i da je Nebojša bio tu. U jednom momentu je rekao ''Jako mi je žao što ideš, jako ćeš mi nedostajati''. Bila sam zbunjena. Zadovoljna sam se vratila sa puta. Ja sam tada već bila razvedena, pa smo on i ja nastavili našu vezu, i tako već više od dvadeset godina - bila je iskrena Cakana.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...